• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stokić i Živković: Trofeji su obaveza Borca

Najnovija pojačanja banjalučkog kluba Joco Stokić i Marko Živković uvjereni da će Borac obilježiti narednu sezonu u Bosni i Hercegovini.

 Stokić i Živković: Trofeji su obaveza Borca Izvor: MONDO

Doskorašnji vezista BSK-a iz Borče Joco Stokić tvrdi da crveno-plavi imaju kvalitet da se bore za najviši plasman u BiH, ali i da je siguran da će u kvalifikacijama za Ligu Evrope odigrati najmanje četiri utakmice.

Prije godinu dana bio je na pragu prelaska u banjalučki tabor, ali se odlučio na odlazak u Mađarsku.

"Tada sam bio u kontaktu sa direktorom Radmilom Šipovcem, ali sam ipak otišao u Mađarsku. Međutim, dolaskom na klupu Borca, mog nekadašnjeg trenera iz Modriče Slaviše Božičića, priča se ponovo aktuelizovala. Uslijedio je poziv, nisam se mnogo dvoumio i evo me na Gradskom stadionu", izjavio je Stokić za "Press RS".

O saigračima u Borcu ima samo riječi hvale.

"Većinu sam znao i prije, sa nekima sam igrao, a neki od njih su mi bili rivali! Mislim da je ovo iskusna i dobra ekipa, u pitanju su dobri momci koji su me odlično prihvatili. Takođe, kada sam, igrajući za Modriču, dolazio u Banjaluku, samo je zapadna tribina imala stolice, dok se na istoku stajalo. Tribina iza gola nije ni bilo. Sada to izgleda mnogo ljepše, nekako evropski. I još kada se završi sjeverna tribina, biće to pravi stadion".

Stokić je prošao omladinsku školu uljara s kojima je osvojio titulu 2008. godine.

U karijeri je još nastupao za mađarske prvoligaše Honved i Kečekemet, Zvijezdu iz Gradačca i BSK iz Borče, a bio je standardan član mladih reprezentacija BiH do 19 i 21 godine.

Sličnog mišljenja je i njegov bivši klupski drug iz Modriče Marko Živković, koji će poslije napuštanja crnogorskog prvoligaša Dečića pojačati konkurenciju u odbrani Banjalučana. S Borcm će staviti potpis na dvogodišnji ugovor.

"Svjestan sam da sam došao u najveći klub Republike Srpske i da imamo obavezu da se borimo za trofeje. Nadam se takođe dobrim rezultatima u kvalifikacijama za Ligu Evrope", izjavio je Živković za banjalučki list "EuroBlic".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC