• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Podmlađivanje

Dvojica mladih ofanzivnih igrača - Srđan Bečelić i Miloš Deletić - novi su igrači Vojvodine. Deletić je član reprezentacije Srbije do 19 godina.

 VOJVODINA: Podmlađivanje Izvor: MONDO

Opredjeljenje Fudbalskog kluba Vojvodina u novoj sezoni biće podmlađivanje prvog tima, oslanjanje na mlade snage.

Da je to tako svjedoče i prvi transferi koje je klub napravio u pravcu dovođenja fudbalera. Dva dana prije početka priprema, a ujedno i ljetnjeg prelaznog roka, Vojvodina je dovela dvojicu mladih igrača sa ofanzivnim karakteristikama - Srđana Bečelića i Miloša Deletića.

Bečelić je prije nekoliko dana napunio 20 godina. Ponikao je u Vojvodini, a igra na mjestu desnog spoljnog. Proteklu sezonu proveo je na pozajmici u Veterniku, a prvi profesionalni ugovor sa svojim matičnim klubom potpisao je na period od dvije godine.

Vojvodina je dovela i napadača, izrazitog ljevaka, Miloša Deletića, koji ima 19 godina. On je kupljen u OFK Mladenovcu, a potpisao je ugovor na tri godine sa novosadskim klubom. Član je reprezentacije Srbije do 19 godina.

Na jednom specijalizovanom fudbalskom sajtu za transfere piše da on ima i srpsko i italijansko državljanstvo.

Transfer-lista u Vojvodini još se pravi. Nema sumnje da će u slučaju dobrih ponuda klub pustiti najiskusnije, ali i da je kurs "lala" da uz mladost, ostave i nekoliko igrača koji imaju dovoljno utakmica u kopačkama da ih vode na terenu. Tu se prije svega misli na Stefana Apiju.

Osim Bečelića i Deletića, Vojvodina je vratila grupu igrača koja je bila na pozajmicama: Karan Nestorović, Radoja, Bilbija, Šušnjar...

Marko Poletanović je protekle sezone u nekoliko utakmica pokazao da će, za koju godinu, biti pravi vođa tima (naravno, ako u međuvremenu ne bude prodat nekom bogatom klubu), Vuk Mitošević je već standardni prvotimac, Goran Smiljanić bi, konačno, trebalo da pokaže vrijednost...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC