• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Knežević: Odužiću se Partizanu golovima

Bivši igrač čačanskog Borca sa šampionom Srbije potpisao ugovor na četiri godine i nosiće crno-bijeli dres sa brojem 77.

 Knežević: Odužiću se Partizanu golovima Izvor: MONDO

Novi fudbaler Partizana Filip Knežević rekao je da vjeruje da može da pomogne crno-bijelima da nastave dominaciju u Srbiji i osvoje šestu uzastopnu titulu prvaka.

"Drago mi je što sam konačno postao član šampionskog kluba, koji mi je u srcu od malih nogu. Vjerujem da ću se od početka asistencijama i golovima odužiti za povjerenje koje su mi ukazali crno-bijeli. Želim da dam svoj doprinos kako bi se niska trofeja nastavila i da sljedeće godine ovjerimo i šestu uzastopnu titulu", rekao je Knežević novinarima na stadionu Partizana.

Na pitanje novinara da li je brži od saigrača iz mlade reprezentacije Srbije i novog klupskog druga Lazara Markovića, Knežević je rekao:

"Moja glavna karakteristika je brzina i mogu reći, bez lažne skromnosti, da sam bez lopte i brži od mog novog klupskog i najboljeg druga iz reprezentatcije Lazara Markovića".

Knežević je rođen 1991. godine u Kraljevu, za Borac je odigrao 78 utakmica i postigao četiri gola, a dres mlade reprezentacije oblačio je šest puta.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da mu je drago što su se dvonedjeljni pregovori sa Borcem završili na najbolji mogući način.

"Naša skauting služba je pratila Filipa prethodnih godinu dana i prepoznala njegove kvalitete. Nadam se da će brzo potvrditi zašto je doveden. Imaće pravog trenera i stručni štab, dobiće priliku da se pokaže na najbolji mogući način", izjavio je Tumbaković.

Knežević će se priključiti ostatku ekipe, koja se od četvrtka nalazi na pripremama na Tari.

(MONDO, foto: partizan.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC