• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Božičić razočaran igračima na probi

Trener banjalučkog Borca zadovoljan je dosadašnjim pojačanjima crveno-plavih, ali ne i fudbalerima koji su na Gradski stadion stigli na probu.

 BORAC: Božičić razočaran igračima na probi Izvor: MONDO

Banjalučani su ovog ljeta jači za petoricu fudbalera - Slavišu Dugića, Jocu Stokića, Marka Živkovića, Dalibora Kozića i Asmira Avdukića.

Prema riječima trenera Banjalučana Slaviše Božičića o njihovim kvalitetima ne vrijedi trošiti riječi.

"Pomenuti fudbaleri su već dokazani i predstavljaće istinska pojačanja za Borac. Međutim, nisam siguran da će tako biti s igračima koji su na Gradski stadion stigli na probu", izjavio je trener crveno-plavih.

Iako nije želio konkretno da priča o imenima, Božičić je potvrdio da na međusobnoj utakmici igrača Borca, mnogi nisu zadovoljili njegove kriterijume.

"Mnogi koji su došli na probu nisu zadovoljili moj ukus. Ne bih o imenima jer nije korektno jer će možda imati još jednu šansu da se dokažu. U ovoj utakmici nisu mnogo pokazali, a vidjećemo šta će se kasnije događati", podvukao je Božičić.

Borac već treću sezonu će nastupiti u međunarodnim takmičenjima, a šef struke smatra da će za nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope biti potrebna sreća na žrijebu 25. juna u Nionu.

"Najvažnije je da se dobro pripremimo i spremni dočekamo utakmice na svim poljima. Treba biti realan i priznati da nam treba sreća na žrijebu kako bi stigli do drugog, trećeg pretkola Lige Evrope", zaključio je on.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC