• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nasri: Iskupljenje!

Francuski napadač kaže da saigrači i on žele da se oduže navijačima za debakl u Južnoj Africi i pokažu da nisu egoistične zvijezde.

 Nasri: Iskupljenje!  Izvor: MONDO

Samir Nasri poručuje da reprezentacija Francuske želi da se na Evropskom prvenstvu iskupi navijačima za katastrofalan rezultat na Mundijalu pre dve godine.

"Znamo da nam navijači još nisu oprostili, ali učinićemo sve da se to promeni. Tada je slika o timu u javnosti bila zaista loša i svojski smo se potrudili u prethodne dve godine da se prikažemo u boljem svjetlu. Zato sada već 23 meča ne znamo za poraz", izjavio je Nasri francuskim medijima.

"Trikolori" su 2010. u Južnoj Africi, posle svađe igrača sa selektorom Rejmonom Domenekom, ispali već u prvom krugu Svjetskog prvenstva.

"Hoćemo sada ljudima da pokažemo nešto drugačije, da nismo samo nabijeđene i egoistične zvijezde. Razumemo navijače, potrudićemo se da im priredimo srećne trenutke na EP".

Pod vođstvom novog selektora Lorana Blana, ekipa je "vezala" 23 utakmice bez poraza, uključujući i dva meča u D grupi na EP. Francuzi su remizirali protiv Engleske (1:1) i savladali Ukrajinu sa 2:0.

"Vrijeme je da napravimo nešto veliko. Biće nam teško da osvojimo EP, ali gradimo ekipu i bićemo još spremniji za Mundijal u Brazilu za dve godine. U prva dva meča smo dobro igrali, a vjerujem da možemo još bolje u nastavku šampionata", zaključio je napadač Mančester sitija.

Francuska će u utorak u trećem kolu D grupe igrati protiv Ukrajine.

(Tanjug, foto Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC