• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volkov: I Liga Evrope je uspjeh

Lijevi bek Partizana ne zanosi se Ligom šampiona iako mašta o njoj. Zadovoljan debijem za "sokolove" i nada se Mundijalu.

 Volkov: I Liga Evrope je uspjeh Izvor: MONDO

Partizan u Ligi Evrope. Tim dostignućem zadovoljio bi se Vladimir Volkov u narednoj sezoni iako se ne odriče ni učešća u Ligi šampiona.

Lijevi bek crno-bijelih svjestan je da je put do elite težak i da bi bilo nerealno najavljivati eventuelne duele sa Realom, Barsom, Mančesterom...

"Ubijeđen sam da ćemo igrati u Ligi Evrope. Kako radimo i kako se ponašamo, nema razloga da ne ispunimo taj cilj. Naravno, svako od nas se nada da ćemo ući u Ligu šampiona, ali ako ne uspijemo, i Liga Evrope je uspjeh", počeo je priču Volkov.

Prvak Srbije trenutno na Tari postavlja temelje za "evropsku nadgradnju" pod palicom novog-starog šefa, Vladimira Vermezovića. Volkov, naravno, prvi put sarađuje sa njim. Lijevi bek tvrdi da je šef struke zaveo disciplinu.

"Novi trener uvijek donosi promjene. To je potrebno ekipi. Iz discipline sve polazi i svi ćemo ovim dobiti. Osjetiće se u igri".

Volkov je odnedavno reprezentativac Crne Gore. Za tim Branka Brnovića debitovao je u prijateljskoj utakmici u Briselu, protiv Belgije (2:2).

"Rezultatom smo svi bili zadovoljni, jer je poznato kakva je ekipa Belgije - izvanredna. Imao sam sreću da debitujem u utakmici u kojoj smo dobro igrali i ostvarili dobar rezultat. Zadovoljan sam svojom igrom, opravdao sam povjerenje ljudi koji su mi ga ukazali".

Belgijanci su rivali "orlova" u predstojećem ciklusu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014.

"Vidjećete i sami, Srbiji uopšte neće biti lako".

"Sokolovi" žele da se prvi put od osamostaljenja Crne Gore domognu velikog takmičenja.

"Postoji kvalitet, svi vjerujemo da možemo makar do baraža iako ćemo imati teške protivnike, Englesku, Poljsku i Ukrajinu", završio je Vladimir Volkov.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC