• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pozdrav iz Barselone za Kristijana

"Kristijano, nema mjesta za tebe u prvih 11 Barselone. Ima na klupi za rezerve", izjavio predsjednik Barselone Sandro Rosel.

 Pozdrav iz Barselone za Kristijana Izvor: MONDO

Očekuje nas još jedna vruća sezona u Primeri. A da će biti zaista toplo, brinu se iz oba fudbalska giganta - Barselone i madridskog Reala.

Najnovija izjava, koja će, nema dileme, ponovo produbiti jaz između dva kluba, dolazi iz usta čelnika Barselone.

Predsjednik Barse Sandro Rosel tako je "pecnuo" Kristijana Ronalda da se očekuje brz odgovor od asa Real Madrida ili nekog iz redova španskog šampiona.

Prema riječima Rosela, najskuplji igrač svijeta morao bi da se pomuči da zaradi startno mjesto u prvom timu Barselone.

"Kristijano Ronaldo nije drugi najbolji fudbaler svijeta, on je 12. najbolji igrač svijeta. Prvih 11 su igrači Barselone. Svima van Španije je jasno da Lionel Mesi zaslužuje Zlatnu loptu", rekao je Rosel.

Portugalac nije dobro odigrao meč protiv Danske na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, a navijači Danske su ga prozivali i provocirali sa tibina, povicima "Mesi, Mesi, Mesi". Ipak, Kristijano se na toj utakmici posljednji smijao, jer je Portugal pobijedio 3:2.

Suv kvalitet Ronaldo je pokazao u meču protiv Holandije, kada je bio dvostruki strijelac i odveo je svoj tim u četvrtfinale EP.

Predsjednik Barselone "potpleo" je i trenera Reala, takođe Portugalca Žozea Murinja. Posebno se dotakao incidenta iz prošle sezone kada je Murinjo gurnuo prst u oko tadašnjem pomoćniku glavnog trenera Barse, a sada prvog trenera Tita Viljanove.

"Ne bih želio da tim vodi trener koji ne bira sredstva kako da dođe do pobjede. I izvinio bih se ako bi moj trener gurao prst u oko drugom treneru", rekao je Rosel.

Real Madrid je prošle sezone prekinuo četvorogodišnju dominaciju Barselone, osvojivši titulu prvaka Španije, uz to oborivši rekorde u broju osvojenih bodova i postignutih golova u sezoni. Ronaldo je postigao 46 golova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC