• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Babalj "orlić"?

Novi igrač Zvezde ima pravo da nastupa za srpske selekcije, ali to samo od njega zavisi, kaže selektor "orlića" Aleksandar Janković.

 Babalj "orlić"?  Izvor: MONDO

Propisi su propisi. A, oni kažu da ne postoji nikakva prepreka za Elija Babalja da nastupi za mladi reprezentaciju Srbije.

Da li će? Odlučiće lično selektor "orlića" Aleksandar Janković.

Selektora smo sreli u srijedu u Lounge Bar-u na stadionu Crvene zvezde, neposredno poslije promocije novog napadača crveno-bijelih Elija Babalja i Janković je potvrdio za MONDO da Babalj može da postane član mlade reprezentacije Srbije.

Australijanac, porijeklom iz Sarajeva, jeste nastupao za U17 i U20 selekcije australijske reprezentacije, za sada nema pasoš Srbije, ali neće biti problem da ga dobije. Bar tako najavljuje generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović.

Kada se to dogodi, od nastupa u dresu Srbije dijeliće ga samo - dobre igre i golovi.

"Prema propisima, Babalj ima pravo da nastupi za mladu reprezentaciju Srbije. Ali, ne želim uopšte da otvaram tu temu dok ga ne vidim na djelu", ostao je uzdržan Janković u izjavi za MONDO.

Babalj je u srijedu upoznao Jankovića i rukovao se njim.

Eli je rođen 21. februara 1992. godine u Sarajevu, ali je nedugo zatim sa porodicom emigrirao u Australiju i nastanio se u Pertu. Kao kadet, odigrao je osam mečeva za "kengure" i postigao dva gola, a potom je za omladinsku reprezentaciju Australije postigao šest golova na 11 mečeva.

Nema dileme da će u Crvenoj zvezdi iskoristiti njegovo srpsko porijeklo i tražiti srpski pasoš za Babalja, to će biti gotovo stvar rutine, a onda je na 194 centimetra visokom centarforu Zvezde da se Jankoviću nametne golovima u Superligi, Kupu Srbije i možda Ligi Evrope.

Gledaće ga, svakako i Siniša Mihajlović.

(N. J. - MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC