• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki daje šansu mlađima!

U prvoj utakmici na pripremama neće igrati Lazović, Maksimović, Mladenović, Milivojević, Milunović, Evandro, Mikić, Bajković...

 Prosinečki daje šansu mlađima!  Izvor: MONDO

Vrijeme je za prvu utakmicu.

Sedmoplasirani tim prošlog slovenačkog prvenstva, Domžale, biće fudbalerima Crvene zvezde uvodni protivnik na ljetnim pripremama za sezonu 2012/13. Meč će biti odigran u Domžalama, u ponedjeljak od 19 časova, a crveno-bijeli neće nastupiti u najjačem sastavu.

Naprotiv.

Stručni štab na čelu s Robertom Prosinečkim odlučio je da poštedi svoje "A" i mlade reprezentativce Darka Lazovića, Nikolu Maksimovića, Filipa Mladenovića, Luku Milivojevića, Luku Milunovića, kao i trojicu starijih, Evandra Goebela, Bobana Bajkovića i odlazećeg kapitena Nikolu Mikića.

Odmah je jasno da će meč sa "Rivbarjima" biti prilika za mlađe da se nametnu od starta priprema, ali u isto vrijeme nije ni realno očekivati sjajno izdanje crveno-bijelih, s obzirom na to da će do ponedjeljka popodne imati svega pet treninga na Rogli, da će trenirati tog jutra i da je ekipa praktično na početku početka puta ka punoj formi.

Ipak, do prve utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope, 19. jula, ostalo je manje od mjesec dana i Prosinečki ne može da priušti sebi prvo deset, 15 dana suvih priprema, pa tek onda da počne sa provjerama.

Ime prvog protivnika u kvalifikacijama za LE, crveno-bijeli će saznati u ponedjeljak nešto poslije podneva.

Trener Domžala je Srbin Stevan Mojsilović, ali u ekipi nema nijednog srpskog fudbalera. Poslije Domžala, zvezdaše očekuje i odmjeravanje snaga sa Olimpijom (srijeda) i Krškom (subota).

(Izvještač MONDA sa Rogle, Nikola Janković, foto: Crvena zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC