• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Još nema odluke o omladincima

Iz Humske poručuju da su u stalnom kontaktu sa Fudbalskim savezom Srbije o odlasku njihovih igrača na Evropsko prvenstvo za omladince.

 PARTIZAN: Još nema odluke o omladincima Izvor: MONDO

Partizan i Fudbalski savez Srbije još nisu postigli dogovor o (ne)odlasku petorice omladinskih reprezentativaca Srbije na Evropsko prvenstvo, ko je će se od 1. do 15. jula održati u Estoniji.

Podsjetimo da je selektor Zoran Marić pozvao Lazara Markovića, Nikolu Ninkovića, Nikolu Aksentijevića, Sašu Ivkovića i Aleksandra Mitrovića.

Ivković je član Teleoptika i oko njega nije ni bilo dileme da li će se odazvati pozivu. Partizan je pustio Ninkovića i Mitrovića, koji su se sa prvim timom do utorka pripremali na Tari, pa je neizvjestan odlazak preostale dvojice, najbližih startnoj postavi ekipe Vladimira Vermezovića.

Iz Humske 1 poručuju da žele da izađu u susret potrebama reprezentacije, ali da "šum" u njihovoj komunikaciji sa "Kućom fudbala" predstavlja zdravstveno stanje dvojice igrača.

"Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković u konstantnom je kontaktu sa ljudima iz Fudbalskog saveza Srbije. Zajedno traže najbolje rješenje za obje strane", prenio je stav kluba za MONDO portparol crno-bijelih Nenad Danilović.

"Odlazak u reprezentaciju trojice od petorice igrača sa spiska selektora Zorana Marića nije sporan, problem su samo povrijeđeni fudbaleri", dodao je on i ukazao na probleme sa povredama Lazara Markovića i Nikole Aksentijevića.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije rekao je da je siguran da će se svi pozvani omladinski reprezentativci odazvati pozivu selektora i da je uvjeren da će epilog te "sage" biti poznat u naredna dva dana.

Govorio je i o potencijalnim kaznama za neodazivanje, ali je i izrazio uvjerenje da one neće biti izrečene.

"Orlići" 3. jula startuju na EP utakmicom protiv Francuske, a rivali u grupi su im još Engleska (6. jula) i Hrvatska (9. jula). Plasman na jedno od prva dva mjesta značio bi produžetak boravka u Estoniji bar do polufinalnih okršaja 12. jula.

Partizan će prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona odigrati 17. ili 18. jula, kao gost Valeti sa Malte ili Lusitanosu iz Andore.

(R. J. - M. Š - MONDO, foto)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC