• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

El Pibe: Mesi, nisi sam na vrhu

"Mislio sam da je Mesi ubedljivo najbolji, ali sam se pravario... i Ronaldo je pored njega na vrhu", smatra Maradona.

 El Pibe: Mesi, nisi sam na vrhu Izvor: MONDO

"Portugalci, podignite statuu Kristijanu Ronaldu", poručio je polufinalistima Evropskog prvenstva Dijego Armando Maradona.

Po mnogima najbolji fudbaler svijeta svih vremana dugo je tvrdio da je njegov sunarodnik Lionel Mesi ubjedljivo najbolji igrač na planeti u ovom trenutku.

Čuveni "El Pibe" promijenio je mišljenje gledajući utakmice Portugalije na Euru. Kristijano Ronaldo ga je oduševio i to Maradona ne krije.

"Bio sam uvjeren da je Mesi iznad svih, ali sad vidim da on na vrhu nije sam, tamo je sa njim i Kristijano Ronaldo. Mislim da bi Portugalci mogli da mu sagrade jednu statuu u Lisabonu, s obzirom na to kako igra za reprezentaciju ", izjavio je Maradona, trenutno trener Al Vasla iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Najviše zahvaljujući Maradoni Argentina je 1986. osvojila Svjetsko prvenstvo u Meksiku. Briljirala je na tom takmičenju "desetka" Gaučosa, koja je i danas svesna da ne bi uspjela da niša ne bi uradila da Argentina kao tim nije bila najbolja.

Isto važi i za Portugaliju na prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

"Postavljati stvari da je Ronaldo sam odveo Portugalce među četiri najbolja tima bilo bi pogrešno. Velike zasluge idu i treneru Paolu Bentu, koji je postavio osnovu tima - Pepe u odbrani, Meireleš u sredini i Nani uz Ronalda u napadu".

Portugalija će sutra od 20.45 sati u Donjecku u prvom polufinalu igrati protiv aktuelnog evropskog i svjetskog prvaka Španije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC