• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan "svratio" do Beograda

Srpski šampion završio bazični dio priprema na Tari i na dva dana se vratio u Beograd. Od četvrtka crno-bijeli nastavljaju pripreme u Sloveniji.

 Partizan "svratio" do Beograda Izvor: MONDO

Igrači Partizana od danas su ponovo u Beogradu...

Međutim, srpski šampion će se u prestonici zadržati samo jedan dan (cijelu srijedu), jer se već u četvrtak seli na slovenačko Pohorje, gdje ga očekuje "udaranje glazure" na formu pred početak sezone.

Prepodnevnim treningom na Tari u utorak je završen najteži dio priprema, na kojem je akcenat stavljen na sticanju kondicije.

Ni posljednjeg dana na srpskoj planinskoj ljepotici trener Vladimir Vermezović nije dozvolio opuštanje fudbalerima. Prije nego što su ušli u autobus i uputili se ka Zemunelu, igrači su po ko zna koji put u posljednjih 12 dana morali u teretanu. Trčanje je ovaj put izostalo.

Ali, svakoj muci dođe kraj, pa tako i ovoj srpskog šampiona. Sada slijedi dio priprema koji igrači mnogo više vole - pažnja će biti usmjerena na radu sa loptom!



Dakle, dolaze nove obaveze i još veći posao. Ipak, prije nego što one dođu na red crno-bijeli će malo da odmore. Od trenera su dobili slobodan dan, a na teren će ponovo u četvrtak prije podne. Posle treninga i popodnevnog odmora "parni valjak" kreće put Slovenije.

Partizan će na Pohorju boraviti od 28. juna do 11. jula i odigraće najmanje šest kontrolnih utakmica. Još uvijek je neizvjestan duel sa mađarskim Videotonom, koji bi, ako ga bude, trebalo da se igra 5. jula.

Protivnici Partizana u Sloveniji su Aluminij iz Kidričeva (igra se 30. juna u Kidričevu od 18h), austrijski Nojdštadt (1. jula u Dravogradu od 17h) i Polau (3. jula od 18h – mesto će naknadno biti određeno), ukrajinska Zarja Lugansk (4. jula u Kidričevu od 18h), Šturm Grac (7. jula u Gracu na UPC Areni od 17.30h) i Lokomotiva iz Moskve (10. jula u 18.00h, mesto još nije poznato).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC