• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Pajović ode "u šerife"

Kapiten Rada krenuo stopama saigrača Stanojevića i Marjanovića iz Jagodine i trebalo bi da bude treće pojačanje Šerifa iz Srbije ovog ljeta.

 I Pajović ode "u šerife" Izvor: MONDO

Tomislav Pajović je bio nadomak povratka u Partizan, a završiće u Moldaviji. Kapiten Rada je u srijedu putuje u Tiraspolj gdje bi trebalo da utanači posljednje detalje i potpiše ugovor sa Šerifom, prenosi "Sportski Žurnal".

Srpski šampion je i dalje u potrazi za štoperom, a upravo je Pajović bio među prvim “pikovima” crno-bijele struke ovog ljeta. Međutim, do saradnje nije došlo, pa se nekadašnji učenik Partizanove škole opredijelio za odlazak u inostranstvo.

Tako Pajović kreće stopama Saše Marjanovića iz Jagodine i saigrača iz Rada Marka Stanojevića, koji su pojačali Šerif prije desetak dana.

Pajović ima 26 godina. Za prvi tim Partizana nikada nije zaigrao, a poslije “kaljenja” u Teleoptiku nastupao je za Dinamo iz Vranja i Bežaniju kao pozajmljen igrač. Kada je napustio Humsku 1 nosio je dres Čukaričkog (2008/09), a poslednje tri godine boravio je na Banjici.

Ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti, Pajović će povećati srpsku koloniju u klubu koji je osvojio 11 titula prvaka Moldavije u posljednjih 12 sezona. Trener je Milan Milanović, a za mjesto u napadu konkuriše Aleksandar Pešić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC