• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLS: Novi stadioni i borba za opstanak

U novoj sezoni u Prvoj ligi Srbije biće mnogih noviteta - od stadiona do novih trenera. Iz lige ispada čak šest klubova zbog smanjenja u sezoni 2013/14.

 PLS: Novi stadioni i borba za opstanak Izvor: MONDO

Nova takmičarska sezona u Prvoj ligi Srbije počinje 11. avgusta, a već na startu će se sastati dojučerašnji superligaši Borac i Metalac.

Tako je odlučeno rasporedom na sjednici Udruženja klubova PLS, na kojoj je za predsjednika tog tijela izabran Dragoljub Vukadinović iz Metalca.

U novoj sezoni PLS biće vrlo zanimljivo. Ispašće čak šest timova, jer će od sezone 2013/14. liga biti smanjena na 16 klubova.

Novi članovi su Timok, Radnički Nova Pazova, Borac, Metalac, užičko Jedinstvo, kao i Voždovac koji će biti prava atrakcija zbog novog stadiona koji je skoro gotov, a nalazi se na krovu jedne zgrade u beogradskom naselju Braća Jerković.

Taj "supersonični" stadion trebalo bi da bude gotov do septembra, a Voždovac će zbog toga u prvim kolima biti domaćin na stadionu BASK-a na Carevoj ćupriji. Biće još "podstanara" u PLS, a pojedini klubovi će igrati na potpuno novim stadionima poput Metalca iz Gornjeg Milanovca.

Čačanski Borac će sa novim trenerom Zoranom Njegušem probati da se ekspresno vrati u elitu, Miodrag "Profa Radanović" novi je trener Banata, ali i dugi klubovi poput Voždovca, Napretka, Sloge, Kolubare...imaju superligaške ambicije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC