• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki ukrao šou na treningu

Fudbaleri Zvezde koji su planirani da igraju protiv Olimpije lagano trenirali u srijedu prije podne. Robert Prosinečki "prodavao" fore igračima u ševi.

 Prosinečki ukrao šou na treningu Izvor: MONDO

Bez Babalja i Maksimovića na "zmajčeke".

Dan poslije napornih vježbi, od kojih su neki igrači i padali po travi od umora, trener Crvene zvezde izveo je na lakši trening igrače koji će u srijedu popodne igrati protiv Olimpije (18.00 časova).

Vježbe su uključivale mnogo istezanja i vježbi eksplozivnosti, a na kraju se igrala ševa i tu je blistao, ko drugi, nego Robert Prosinečki.

Ovog puta "nastradao" je Mikić, kojem je trener prodao takav dribling da se predsjednik Vladan Lukić uhvatio za glavu!

"Uuuuu, jeste li vidjeli šta je uradio!?" , okrenuo se Lukić prema članovima stručnog štaba Crvene zvezde.

Od igrača koji su prvobitno planirani za duel sa “zmajčekima”, u grupi koja je najintenzivnije radila nisu bili Nikola Maksimović i Eli Babalj.

Povreda skočnog zgloba, koju je standardni štoper Crvene zvezde zaradio još u nedjelju popodne na treningu, nije u dovoljnoj mjeri sanirana da bi mogao da odigra bar 45 minuta u prijestonici Slovenije.

Maksimović je pokušao da trenira još u utorak popodne sa ostalima, ali je izašao ranije, dok je u srijedu radio sa grupom igrača koja će danas ostati na Rogli i trenirati u teretani sa Batom Radulovićem.

Protiv Olimpije, trener Robert Prosinečki izvešće startnu postavu: Boban Bajković - Marko Vešović, Nikola Mikić, Jovan Krneta, Filip Mladenović - Miloš Dimitrijević, Evandro Goebel, Luka Milivojević - Darko Lazović, Luka Milunović - Filip Kasalica.

Dimitrijević, koji je prije dva dana odigrao svih 90 minuta po potopu u Domžalama, biće zamijenjen na poluvremenu, kada bi šansu trebalo da dobije Kadu Mendeš. Rijetko ko će igrati svih 90 minuta u duelu sa "zmajčekima", pa bi u drugom dijelu igre trebalo da uđu i Marko Perović, Ljubo Nenadić, Veljko Simić, Natanijel Asamoa, itd.

Navijači Crvene zvezde neće videti na delu Elija Babalja, kao ni novajliju Milana Jovanovića.

Babalj se, s obzirom na dugu pauzu koju je imao prije priprema i daleko intenzivnijih treninga ovdje nego u Australiji, nalazi pod jakom upalom mišića i nije još spreman za utakmice, dok je Jovanović tek stigao i nije odradio ni trening sa ekipom.

(Izvještač MONDA sa Rogle - Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC