• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK BEOGRAD: Veseljko kao tata mlađima

Krenuli su i fudbaleri OFK Beograda. Vratio se Veseljko Trivunović.

 OFK BEOGRAD: Veseljko kao tata mlađima Izvor: MONDO

Novi šef stručnog štaba OFK Beograda Stevica Kuzmanoski okupio je danas fudbalere i označio početak priprema za novu sezonu.

Kao i pred svaku, od "romantičara" se očekuje romantika na terenu, lepršava igra, bez imperativa rezultata. Biće to opet spoj mladosti i iskustva, a dobra vest vijest za navijače kluba sa Karaburme glasi: vratio se iskusni Veseljko Trivunović.

"Imamo igrače koji mogu da najave visoke domete, dobre rezultate, ali i visok plasman OFK Beograda", izjavio je Trivunović, koji ima ubilježenih šest nastupa za reprezentaciju Srbije.

Trener nije mnogo pričao. Igračima je obećao znoj i naporan rad.

"Nećemo puno pričati, na nama je da radimo. Očekuje nas naporan period, 54 treninga i minimum osam utakmica. Pred nama su put u Krivaju i put u Sloveniju, gdje ćemo pokušati da se dobro spremimo, a kroz utakmice da se i uigramo, kako bismo što spremniji ušli u novi šampionat", rekao je Kuzmanoski.

Član Upravnog odbora kluba Drakče Dimitrijević rekao je igračima da će im biti obezbijeđeni svi uslovi za dobar rad i poželio im osvajanje mjesta koje vodi u Evropu naredne sezone.

Sportski direktor Zoran Lončar je poželio igračima zdravlje, ali i da budu nasmijani i vedri i da "vrate OFK Beograd na mjesto koje mu pripada".

Marko Petković je igrač od kojeg se mnogo očekuje u novoj sezoni:

"Novi početak je pred nama, ali ambicije ostaju iste. OFK Beograd traži visok plasman, ali i afirmaciju mladih igrača. Poznata je filozofija koja forsira igrače iz omladinskog pogona. Međutim, i pored svega navedenog, nikada nismo imali opterećenje rezultata. Pokušaćemo da gajimo lepršavu i ofanzivnu igru i da ćemo na taj način doći do dobrih rezultata i do povratka publike na stadion".

(MONDO - foto: OFK Beograd)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC