• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Klinci profesionalci

Trojica mladih igrača Partizana Stefan Aškovski, Aleksandar Mitrović i brat Lazara Markovića, Filip danas potpisali prve profesionalne ugovore.

 PARTIZAN: Klinci profesionalci Izvor: MONDO

Dan pred polazak na drugi dio priprema u Sloveniju, trojica dosadašnjih prvotimaca Teleoptika i učenika Omladinske škole Partizana potpisali su prve profesionalne ugovore.

Četvorogodišnje ugovore su potpisali Stefan Aškovski (rođen 24. 2. 1992. godine), Aleksandar Mitrović (16. 9. 1994.) i Filip Marković (3. 3. 1992. godine), čiji je rođeni brat Lazar već prvotimac Partizana i na cijeni širom Evrope.

Ovime Partizan nastavlja trend da jača prvi tim mladim snagama iz sopstvenog pogona, što je višedecenijski sistem rada u jednom od najvećih klubova u regionu.

Sva trojica su uglas rekla da su im se snovi ostvarili, ali i da je pred njima veliki rad kako bi "natjerali" stručni štab da na njih ozbiljno računa.

Mitrović se danas priključuje reprezentivnoj selekciji U-19, koja se sprema za Evropsko prvenstvo u Estoniji, dok Aškovski i Marković u četvrtak putuju sa ostalim prvotimcima na drugi dio priprema u Sloveniju.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC