• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zatvorenik na pripremama Njukasla

Engleski premijerligaš Njukasl u ponedeljak će početi sa pripremama za narednu sezonu, a medju igračima bi trebalo da se nadje i jedan zatvorenik.

 Zatvorenik na pripremama Njukasla Izvor: MONDO

Reč je o Džoiju Bartonu, fudbaleru Njukasla koji je krajem maja osudjen na šest meseci zatvora zbog napada i nanošenja telesnih povreda jednom sredovečnom čoveku i jednom tinejdžeru u Liverpulu 27. decembra prošle godine.

Barton se trenutno nalazi na izdržavanju kazne, ali njegov agent Vili Mekej najavljuje da bi on mogao da se pojavi na pripremama Njukasla, pošto je klub odlučio da ipak zadrži problematičnog veznjaka.

“Ne možemo mnogo da kažemo dok Džoi ne bude pušten, ali sešćemo i razgovarati o njegovoj budućnosti. On namerava da sledeće sedmice sa ekipom počne pripreme. Igrao je sjajno na kraju prošle sezone i ostao je u odličnoj formi. On je čak u najboljoj formi ikad i mislim da će biti spremniji od svih ostalih igrača”, rekao je Mekkej.

Kako navode engleski mediji, Barton bi u tom slučaju na pripremama nosio posebnu elektronsku ogrlicu kojom se kontroliše kretanje zatvorenika puštenih na slobodu u posebnim slučajevima.

Barton čeka još jednu presudu u vezi sa incidentom koji se desio još dok je igrao za Mančester siti kada je na treningu napao saigrača Osmana Daboa, zbog čega je morao da napusti “gradjane”.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC