• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Babalj na djelu!

Došao je trenutak i da na teren u crveno (za sada ne crveno-bijelom) dresu istrči i Eli Babalj.

 ZVEZDA: Babalj na djelu! Izvor: MONDO

Novi centarfor Crvene zvezde, kao i oporavljeni defanzivac Nikola Maksimović, uvršteni su u startnu postavu za treću pripremnu utakmicu u Sloveniji, u subotu od 18 časova u Krškom protiv - Krškog.

Inače, Krško je slovenački drugoligaš, a poslije toga ekipu Roberta Prosinečkog prije povratka u Beograd očekuje i četvrti, naknadno zakazani meč, u ponedjeljak protiv Kopra.

Utakmicu protiv Krškog počeće: Aleksandar Kirovski - Nikola Mikić, Nikola Maksimović, Danijel Mihajlović, Ljubo Nenadić - Luka Milivojević, Kadu Mendeš, Petar Đuričković - Marko Mirić, Marko Perović - Eli Babalj.

Igrači koji nisu u sastavu za utakmicu, koja će biti odigrrana u gradiću blizu granice Slovenije sa Hrvatskom, na 90 kilometara od Rogle, ostaće u hotelu i popodne raditi u teretani i na brdu sa kondicionim trenerom Radivojem Radakovićem.

To što se popodne igra utakmica, nije poštedilo nijednog fudbalera treninga u subotu ujutru. Radio je, doduše odvojeno i povrijeđeni Marko Vešović, koji je trčao krugove i radio vježbe snage i izdržljivosti sa Batom Radulovićem. U drugom dijelu treninga, starteri su vježbali prekide i slobodne udarce, kako bi bar malo "namjestili" noge u periodu najtežih treninga.

"Pluća mi nisu problem, došao sam spreman i sada to osjećam, ali su mi noge užasno teške, naročito što sam imao povredu i pauzirao tri dana", rekao je poslije treninga Maksimović.

"Bez obzira na to, mislim da će mi dobro doći utakmica. Trebalo bi da igram svih 90 minuta", dodao je.

Inače, Maskimović je naišao na tanak led pred kraj treninga i prihvatio je opkladu sa trenerom Robertom Prosinečkim u to ko će savladati Kirovskog na golu iz slobodnjaka. Nije mu to trebalo, jer jer Maksa prebacio prečku, a Robi "stavio" loptu u raklje.

"Šefe, ovo piće je od mene, izgubio sam..." , mahnuo je poslije treninga Maksimović u pravcu Prosinečkog koji je na terasi sjedio u društvu ostalih članova stručnog štaba.

"Bravo, Makso, bravo", namignuo mu je trener.

(Izvještač MONDA sa Rogle - Nikola Janković)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC