• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: "Bodrite se, ovako ne može"

Trener crno-bijelih održao lekciju igračima na treningu: "Samo se vrijeđate, hoću da čujem da se bodrite, da se podržavate međusobno".

 PARTIZAN: "Bodrite se, ovako ne može" Izvor: MONDO

Teško je, ali mora da se izdrži...

Jedni lakše, drugi teže podnose napore koje iziskuju pripreme.

Rad, red i disciplina, to je ono na čemu od prvog dana insistira Vladimir Vermezović od povratka u Partizan. I zaista, za one koji sa strane gledaju treninge crno-bijelih na Pohorju, sve izgleda u najboljem redu.

Dok profesori objašnjavaju, učenici pažljivo slušaju i tokom vježbi u djelo sprovode ono što se od njih traži. Ponekad, ako neko pogriješi, na trenutak se prekine vježba da bi se ukazalo na grešku. Zadaci se ispunjavaju bez pogovora, svi žele da izbore status prvotimca, a konkurencija je žestoka.



Na jednoj strani terena Vermezović vježba sa odbranom, lijevo od njih Darko Belojević obučava četvoricu golmana, a na drugom golu, pomoćnici Aleksandar Rogić i Zvonko Varga, nadgladaju cenatršuteve i igru kod prekida sa ostatkom tima.

Radnu atmosferu prekine po koja pošalica prvog trenera, ali dalje od toga niko ne smije da ide. Ako se neko i usudi da sebi malo veću slobodu, da se opusti i skrene misli sa treninga, Vermezović ga odmah prekori. Zna se ko je glavni.

Ipak, šef stručnog štaba nije u potpunosti zadovoljan. Ima nešto što mu je zasmetalo, pa je, prilično ljut, na kraju treninga okupio igrače i održao im "bukvicu".

"Da li vi hoćete prije vremena da se vratite u Beograd", podviknuo je Vermezović.

"Daj, bre, bodrite jedan drugog malo. Samo se vrijeđate, ne vidim da se podržavate. Kada neko pogriješi još nisam čuo od neko od vas kaže: 'Idemo dalje, nema veze'. Dokle da se psujete", govorio je Vermez, a ostali su ga slušali kao zaliveni. Neki sa pognutim glavama...

"Ako se nekom ne sviđa, može odmah na avion i pravac Beograd. Od sada hoću da čujem samo riječi podrške", naredio je Vermezović.

Ekspedicija Partizana na Pohorju od subote će biti brojnija za sportskog direktora Ljubišu Tumbakovića i koordinatora za sportska pitanja Alberta Nađa.

Crno-bijele u 18 sati, u Kidričevu, očekuje prva provjera protiv novog slovenačkog prvoligaša Aluminija. Pobjeda bi bila lijep poklon Vermezoviću, koji je danas napunio 49 godina.

(izvještač sa Pohorja - Vladimir Sukdolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC