• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Morati, dovedi mi Ćavija!

Ni manje, ni više, nego Ćavi! Najbolji fudbaler EURO 2008 zapao je za oko novom treneru Intera iz Milana, Žozeu Murinju.

 Murinjo: Morati, dovedi mi Ćavija!  Izvor: MONDO

Prema pisanju italijanskih medija, Portugalac je saopštio predsedniku neroazura Masimu Moratiju "da mu dovede vezistu Barselone", koji je na impresivan način vodio Španiju do titule prvaka Evrope. Inače, u Interu je dovođenje "top klas" igrača sredine terena stavljeno na listu prioriteta, Ćavi je svakako jedan od retkih koji ispunjava uslove "top klas" vezista.

Pored Ćavija, već dugo se priča o "gotovo ugovorenom" prelasku Franka Lamparda iz Čelsija u Inter. Ipak, tu se nešto "izjalovilo"...

To je prevelika cena koju Čelsi traži za svog "top klas" vezistu, s obzirom na to da mu ugovor ističe već narednog leta.

"Neka traže koliko hoće, Franku 2009. godine ističe ugovor i on će tada da dođe kod nas bez ijednog centa uplaćenog na račun Čelsija", rekao je Murinjo.

Ipak, španski mediji dodaju da će Lampard svakako doći u Milano ovog leta, ali da to ne znači da će Murinjo odustati od Ćavija. Prema njihovim izvorima, trener Intera nacrtao je tim Moratiju gde su u srcu upareni Lampard i Ćavi!

Murinjo je neuspešno pokušavao da dovede Ćavija u Čelsi pre dve godine. Španska "Marka" tvrdi da će ovog leta imati žestoku konkurenciju u Liverpulu i Mančester junajtedu.

Ukoliko Barselona, uopšte, bude želela da ga proda.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC