• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern pušta Podolskog

Lukas Podolski može da ide ako stigne odgovarajuća ponuda, poručio je Bajern klubovima zainteresovanim za nemačkog reprezentativca.

 Bajern pušta Podolskog Izvor: MONDO

Lukas Podolski, koji je u poslednje vreme više puta ponovio da je nezadovoljan statusom u Bajernu, moći će da napusti klub u ovom prelaznom roku ukoliko dobije odgovarajuću ponudu, izjavio je predsednik šampiona Nemačke Karl Hajnc Rumenige.

Podolski je rekao da bi najviše vole da se vrati u Keln, ali je Verder u sredu saopštio da je zaiteresovan za njega, ukoliko Bajern želi da ga proda. Iako to zvanično nije saopšteno, nemačka štampa navodi da je cena Podolskog 15 miliona evra.

"Agent Podolskog preneo nam je njegovu želju da napusti klub. Znamo da bi on hteo da se vrati u Keln, ali to će zavisiti od ponuda", rekao je Rumenige i dodao da zbog toga želi da u Bajern dovede napadača Štutgarta Marija Gomesa.

Podolski je karijeru počeo 1995. godine u juniorskoj ekipi Kelna, a za taj klub je igrao čak i kada je ispao u drugu ligu. U Bajern je prešao pre dve godine za 11 miliona evra, ali je veći deo prethodne sezone presedeo na klupi.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC