• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PIJACA: Modrić ostaje, Jovetić umjesto RVP?

Luka Modrić nezadovoljan kako teče priča oko transfera u Real, možda i ostane u Totenhemu. Arsenal juri Jovetića i Levandovskog, ako Van Persi ode.

 PIJACA: Modrić ostaje, Jovetić umjesto RVP? Izvor: MONDO

Prelazni rok u Evropi se zahuktava, a najinteresantnije je na britanskom Ostrvu. Pogotovo u Arsenalu.

Odluka Robina van Persija da ode iz Arsenala, ali i brz odgovor čelnika kluba da poštuje važeći ugovor, uzburkali su strasti u Londonu. "Dejli mejl" je objavio da će tokom sljedeće nedjelje biti održan sastanak čelnika kluba i skauting na kojem će biti razmotrene alternative.

Prema tvrdnjama britanskog medija, Crnogorac Stevan Jovetić i Poljak Robert Levandovski su bili na nišanu Arsenala tokom cijele protekle sezone i upravo bi oni mogli da budu "lovine" u ovom prelaznom roku.

Ako bude odlučeno da se krene u lov na igrača Fiorentine, odnosno dortmundske Borusije, onda čelnike Arsenala čeka teška misija, jer su oba kluba već ranije saopštila da nemaju namjeru da ih prodaju.

U međuvremenu, Arsen Venger se nada da bi ipak mogao da ubijedi Van Persija da se predomisli i očekuje se njihov susret, "oči u oči".

Holanđanin je na meti drugih klubova, a danas mu je stigao poziv iz Mančester sitija. Kolo Ture kaže da bi dolazak Van Persija među "građane" značajno podigao šanse engleskog šampiona da osvoji titulu prvaka Evrope naredne sezone.

"On je vrhunski igrač. Igrali smo zajedno i znam, takođe, da je i odličan čovjek. U Sitiju već igraju odlični igrači i naravno da čelnici kluba odlučuju o transferima. Ali, ako mene pitate, dolazak Van Persija bi bio pun pogodak i značio bi mnogo na podizanju kvaliteta tima i povećao šanse da osvojimo trofej u Ligi šampiona", kaže Kolo Ture.

Živo je i u Totenhemu. Još se ne zna da li Luka Modrić ide ili ostaje.

Engleski mediji pišu da je hrvatski reprezentativac nezadovoljan tokom pregovora Reala i Totenhema, pa je, navodno, određen rok do 17. jula do kada bi trebalo da bude poznato da li se seli u Madrid.

Ako se do tada ništa ne dogodi, Modrić će početi da istražuje druge mogućnosti, piše "San" (The Sun).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC