• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rastanak Zvezde i Marka Perovića

Marko Perović i Crvena zvezda se opet rastaju. Igrač vraćen sa priprema sa Zlatibora zbog nesporazuma sa upravom oko isplate novca.

 Rastanak Zvezde i Marka Perovića Izvor: MONDO

Marko Perović ima ugovor sa Crvenom zvezdom do ljeta 2013. godine, ali je izvjesno da ovaj fudbaler u narednoj sezoni neće igrati za prvim tim.

Po povratku sa prvog dijela priprema na Rogli, trener Robert Prosinečki saopštio je upravi na koje igrače neće računati, odnosno predloženo im je da im uprava pomogne da nađu novi klub. U toj grupi je i Marko Perović.

Perović je otišao sa ekipom na drugi dio priprema na Zlatibor, ali je danas vraćen u Beograd. MONDU je u klubu rečeno da je došlo do nesporazuma između igrača i uprave oko isplate novca.

Kada je vidio da mu na računu nema novca, odmah je pustio mjenicu (vid zaštite), iako mu je saopšteno da je riječ o tehničkom propustu i zamoljen je da ne preduzima radikalne poteze. On u to nije povjerovao i nije se povinovao preporuci kluba.

Odmah mu je saopšteno da se vrati u Beograd, gdje će mu biti obezbijeđen trener za individualni rad.

Perović se vratio u Zvezdu u decembru 2007. godine i tada je potpisao jednoipogodišnji ugovor. On je završio Zvezdinu školu i to kao član gerenacije u kojoj su još bili Dušan Basta, Boško Janković... Crveno-bijeli dres nosio je do 2008. kada je prešao u Bazel odakle se 2010. preselio u SAD i igrao za Nju Ingland, člana MLS lige, i bio najbolji igrač.

(MONDO - foto: FK Zvezda)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC