• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Gavrančić u PAOK, Zvezda izvisila

Goran Gavrančić stavio je šal grčkog PAOK oko vrata u četvrtak popodne. Crvena zvezda ostala je bez još jednog pojačanja kojem se nadala.

 MONDO: Gavrančić u PAOK, Zvezda izvisila  Izvor: MONDO

Bivši reprezentativac SCG odlučio je da ipak nastavi karijeru u Solunu, iako je dan ranije bio nadomak dogovora sa Crvenom zvezdom oko šestomesečne pozajmice iz kijevskog Dinama.

Zbog čega je usledio obrt, to se još ne zna, ali zna se da će Gavrančić narednih šest meseci kao pozajmljen igrač provesti u Grčkoj, a ne u Srbiji koju je i sam favorizovao u izjavama beogradskim novinarima.

Takodje, zna se da je defanzivac Dinama, koji ima ugovor sa tim klubom do 2010. godine, samo poslednji u nizu fudbalera koji su odbili naš najtrofejniji klub u januarskom prelaznom roku.

Pre Gavrančića, od dogovora sa Zvezdom pobegli su Kačar, Despotović, Prins, Fejsa... Još je neizvestan dolazak tandema Čukaričkog Ninkov/Blažić.

Njima dvojici ističu ugovori na leto i Uprava crveno-belih još razmišlja da li da ih sada plati ili u junu dobije besplatno. Naravno, pitanje je koji će sve klubovi tada, takodje, želeti da angažuju dvojicu fudbalera bez dinara obeštećenja na računu Čukaričkog.

Januarski prelazni rok se bliži kraju, a novi predsednik kluba Toplica Spasojević, sa starim sportskim direktorom Stevanom Stojanovićem, nije uspeo da dovede nijedno zvučno pojačanje za prolećnu trku sa Partizanom.

Jedina pridošlica je Makedonac Ivan Tričkovski, za kojeg i preiskreni Ognjen Koroman kaže da ne predstavlja pravo pojačanje.

Ispostavilo se, izgleda, da je iskren bio i smenjeni trener Milorad Kosanović, koji je jesenas otvoreno rekao da Crvena zvezda nema tim koji može da igra efikasno i lepršavo.

Uprava kluba ima još vremena da reaguje uoči nastavka prvenstva i derbija sa Partizanom.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC