• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvardiola: Krkić je ključ igre Barselone

"On će biti naš ključan igrač, ali moramo da budemo svesni da je Bojan i dalje jako mlad momak", izjavio je novi trener Barselone Pepe Gvardiola.

 Gvardiola: Krkić je ključ igre Barselone  Izvor: MONDO

Pepe Gvardiola, novi trener Barselone, zadovoljno trlja ruke posle nekoliko zvučnih pojačanja koja je doveo, ali tvrdi da će ključ igre njegovog tima u liku tinejdžera Bojana Krkića.

Nekadašnji kapiten Barse potvrdio je da bi voleo da dobije još jednog klasnog napadača, verovatno u liku Emanuela Adebajora ili Andreja Aršavina, ali i da već ima jednog takvog u svom timu. Na iznenađenje mnogih, nije mislio ni na Samjuela Etoa, ni na Tjerija Anrija.

"On će biti naš ključan igrač, ali moramo da budemo svesni da je Bojan i dalje jako mlad momak. Već je imao odličnu sezonu sa svojih 17 godina, a to nije bilo nimalo lako ako se u obzir uzmu sve okolnosti koje su pratile prvi tim, kao i konkurenciju koju je imao u napadu", istakao je Jozep Gvardiola.

Krkić junior je rođen u Ljeidi, otac Bojan senior je Srbin, a majka mu je Španjolka. Luis Aragones, selektor Španije na nedavno završenom EP u Švajcarskoj i Austriji, nameravao je da pozove i Krkića, ali je uprava Barselone zatražila od Saveza da se on oslobodi priprema seniorske reprezentacije, kako bi leto iskoristio da radi na fizičkoj snazi i kondiciji.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC