• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Slaviji respekt, nama bodovi

"Ulogu favorita moramo opravdati, imamo kvalitet za pobjedu nad Slavijom", kaže trener Borca uoči trećeg kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 BORAC: Slaviji respekt, nama bodovi Izvor: MONDO

Banjalučki Borac poslije sumnjivog poraza protiv Željezničara (0:1) želi da osvoji tri boda u subotu protiv Slavije u trećem kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine kako bi potpuno zaliječio rane nastale nakon incidenata na Grbavici.

Trener crveno-plavih Slobodan Starčević izuzetno poštuje ekipu iz Istočnog Sarajeva, koja je u prve dvije utakmice remizirala na Pecari i slavila protiv Travnika na svom stadionu.

"’Sokolovi’ su se dobro predstavili u prve dvije utakmice. Posebno su impresivni bili u dvoboju sa Širokim Brijegom, a iako su osvojili bodove protiv Travničana pokazali su određene slabosti", izjavio je Stračević.

Šef struke Banjalučana uvjeren je kako će igrati tim Vlade Čapljića na Gradskom stadionu i na osnovu toga će spremiti adekvatnu taktiku.

"Slavija dolazi da jednom agresivnom, napadačkom igrom dođe do bodova, pa smo im pripremili i kontra mjere. Nadam se da ćemo uspjeti da nametnemo svoju igru i da ćemo uknjižiti tri nova boda".

Zbog crvenog kartona na Grbavici, Borac će biti oslabljen neigranjem Borisa Raspudića, a Starčević ne može da računa ni na povrijeđenog Sinišu Dujakovića, koji dvadesetak dana vuče povredu skočnog zgloba.

"Svi ostali konkurišu za stratrnih 11 uključujući i Alena Bašića, koji je dobio potrebne papire. Da li će debitovati još nisam odlučio iako njegova fizička spremnost nije još na željenom nivou. Uigravali smo Draška Žarića i Nikolu Vasiljevića, tu je i Nebojša Runić i na taj način ćemo nadomjestiti odsustvo Raspudića".

Apetiti navijača Borca su porasli poslije dobrih partija na otvaranju sa Zvijezdom i Željom.

"Protiv ekipe iz Gradačca nismo bili favoriti, protiv Želje to svakako nismo bili, ali sada ne bježimo od te uloge, ali je moramo opravdati na terenu. Kvalitet imamo za pobjedu i nadam se je to shvatila i publika, koju pozivam da u što većem broju dođe na Gradski stadion", zaključio je Starčević.

O GRBAVICI SVE REČENO



"Mi smo u utorak napravili analizu i sve smo završili oko utakmice na Grbavici. Stavili smo taj meč u stranu i pokušali da svu energiju usmjerimo na dvoboj sa ‘sokolovima’.

Nismo željeli mnogo da se bavimo tim ružnim događajima, već smo se fokusirali na našu igru i pokušali da ispravimo greške, kojih je bilo protiv Želje".


I u taboru kluba iz Istočnog Sarajeva su optimisti pred dolazak u Banjaluku.

Posebno motivisan biće bivši fudbaler Borca Vukašin Benović, koji je prva dva kola propustio zbog crvenog kartona.

"Borac je jedan od najboljih klubova u BiH i mislim da je mnogo jači nego prošle sezone. I mi smo kvalitetniji i to u ovom trenutku garantuje dobru utakmicu. U Banjuluku ne idemo sa ‘bijelom zastavom’, već sa željom da osvojimo jedan, a možda i sva tri boda", naglasio je Benović.

PAROVI 3. KOLA



Subota, 17 h

SARAJEVO: Sarajevo - Gradina (Vedran Zovko - Mostar)
GRADAČAC: Zvijezda - Željezničar (Edin Jakupović - Bihać)
MOSTAR: Velež - Rudar (Eldis Prošić - Cazin)
TREBINJE: Leotar - Čelik (Tomislav Čuić - Tomislavgrad)
TRAVNIK: Travnik - Zrinjski (Vladimir Bjelica - Istočno Sarajevo)
SARAJEVO: Olimpik - GOŠK (sudija: Dragan Petrović - Banjaluka)
ŠIROKI BRIJEG: Široki Brijeg - Radnik (Darko Obradović - Stolac) 20 h
BANJALUKA: Borac - Slavija (Danijel Pajić - Bijeljina) 20.15 BHT 1

TABELA: Sarajevo 4, Čelik 4, GOŠK 4, Željezničar 4, Leotar 4, Slavija 4, Borac 3, Velež 3, Zrinjski 3, Gradina 2, Olimpik 2, Široki Brijeg 1, Travnik 1, Rudar 1, Radnik 1, Zvijezda 0.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC