• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Babović će igrati

Vezista Partizana, koji je u nemilosti navijača, biće u sastavu za meč protiv Donjeg Srema. Vermezović: "Oprezno, ali punom snagom".

 Vermezović: Babović će igrati  Izvor: MONDO

Partizan je silovito krenuo u odbranu titule, a u subotu ga očekuje novo iskušenje - gostovanje novajliji u Superligi Srbije, ekipi Donjeg Srema.

Biće to, zapravo, gostovanje i jednima i drugima, jer je Donji Srem domaćin u Novom Sadu. Večernji termin meča (20 časova) više će pogodovati crno-bijelima, jer su na to navikli, dok će fudbalerima ekipe iz Pećinaca to biti sasvim novi ambijent. Ali, bez dileme, i motiv više da se dokažu protiv šampiona Srbije.

Na to je danas ukazao i trener Partizana Vladimir Vermezović koji od protivnika očekuje da pruži i više od trenutnih mogućnosti.

"Puni su samopouzdanja poslije pobjede nad OFK Beogradom. Pošto su novajlije u ligi, biće teško igrati sa njima, ali nas ne zanima ništa osim pobjede, jer smo u uzlaznoj formi", rekao je Vermezović na konferenciji za novinare.

Sve ekipe žele "skalp" najboljeg u ligi, pa tako treba očekivati i da fudbaleri Donjeg Srema izađu na teren stadiona "Karađorđe" sa idejom da iznenade renomiranog rivala.

"Igraćemo u najboljem mogućem sastavu, jer ćemo tako nastupati u svakoj utakmici, bez obzira ko je protivnik", rekao je Vermezović.

Trener Partizana je najavio da će u konkurenciji za tim biti i Stefan Babović, koji u posljednje vrijeme ima problema sa navijačima.

"Babović će biti u konkurenciji. U specifičnoj je situaciji i moram da budem oprezan što se tiče njega. Ali, uvijek se neki igrač nađe na tapetu", kaže Vermezović.

Zbog povreda sigurno neće igrati Miloš Ostojić, Lazar Marković, Saša Ilić i Aleksandar
Lazevski.

Marko Šćepović još nije spreman. On će za dvije nedjelje početi da trenira punim intezitetom, a u timu ga treba očekivati tek za mjesec dana.

Iz Partizana i jedna lijepa vijest: Nemanja Tomić je prvi put postao otac - dobio je sina.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC