• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Kragujevčani "iščupali" bod

U prvom meču drugog kola Superlige Srbije, na stadionu "Čika Dača" u Krgujevcu, Radnički i Novi Pazar podijelili bodove - 1:1.

 JSL: Kragujevčani "iščupali" bod Izvor: MONDO

Bio je Novi Pazar na korak od nove pobjede. Vodio je, igrao dobro, a onda doživio "hladan tuš" u drugom minutu sudijske nadoknade!

Radnički 1923 - Novi Pazar 1:1 (0:1).

Ipak, neriješen ishod duela na stadionu "Čika Dača" je najrealniji. Pazarci jesu poveli i imali prednost sve do pred sam kraj meča, ali su Kragujevčani u gotovo svim statističkim parametrima bili bolji.

"Đavoli" su propustili nekoliko stopostotnih šansi, imali daleko veći posjed lopte, izveli čak 12 kornera... Upravo nakon posljednjeg udarca iz ugla, Radnički je uspio da izjednači. Vrlo dobar centaršut na "penaltik", Miloš Tintor je "pokupio" glavom i zakucao loptu u mrežu odličnog Vladana Đogatovića.

Pazarci su do vođstva stigli u 18. minutu, poslije odlične akcije sa desne strane i centaršuta Miloša Bogunovića, Admir Raščić je takođe glavom matirao Ognjena Čančarevića.

Ekipa Dragoljuba Bekvalca propustila je dvije prilike da obezbijedi pobjedu.

U trenucima kada se činilo da će bodovni saldo Kragujevčana iz prva dva meča u novoj sezoni ostati na nuli, sa tribina stadiona "Čika Dača" čuli su se povici: "Uprava napolje!"

Trener Radničkog Slavenko Kuzeljević rekao je poslije meča da je njegova ekipa nagrađena za trud, volju i želju koju je pokazala. Sa druge strane, pomiješana osjećanja trenera Pazara Dragoljuba Bekvalca - dobar je bod, ali mogla su i sva tri.

"Ne mogu mnogo da zamjerim momcima, pokazali smo i volju i želju, bilo je i grešaka, što je normalno, jer je ekipa bila pod pritiskom zbog vođstva protivnika. Međutim, nismo se predavali i stigla je nagrada za zalaganje svih 90 minuta. Treba svi da imaju razumijevanja za ovaj tim pred kojim je dobra perspektiva. Zaslužili smo više, ali to je fudbal. Ovaj bod će nam mnogo značiti, prije svega, na psihološkom planu. Čestitam mojim momcima i Novom Pazaru, koji je pokazao da je odlična ekipa, koja u svakom trenutku zna šta hoće", rekao je Kuzeljević.

Da je Bekvalcu neko ponudio bod prije utakmice on bi ga "potpisao". Ali, kada dva boda iskliznu iz ruke 70 sekundi prije kraja meča, onda...

"Da, bio bih zadovoljan bodom prije utakmice, ali sada nisam. Mogli smo utakmicu da riješimo drugim golom poslije šansi u prvom ili drugom poluvremenu, koje su bile bolje od penala. Nismo to uradili i kazna je stigla na kraju. Moj igrač Damjanović je pogriješio, dobio je crveni karton i to je mnogo uticalo da ne osvojimo sva tri boda", rekao je Bekvalac.

Na konstataciju da je Novi Pazar sada prvi na tabeli sa četiri boda, Bekvalac se nasmijao i rekao: "Jedan dan ćemo slaviti! Pozdravljam sve Novopzarace i čestitam im nastupajući praznik. Vjerujem da je je ovo lijep poklon za njih".

Parovi 2.kola:

petak:

Radnički Kragujevac - Novi Pazar 1:1 (0:1)
(Tintor 90+2 - Raščić 18)

subota:

Hajduk - Radnički Niš (17.30)
Smederevo - Javor
Spartak Zlatibor voda - Vojvodina
BSK - Sloboda Point
Donji Srem - Partizan (20.00)

nedjelja:

Jagodina - OFK Beograd 17.00
Crvena zvijezda - Rad (20.45)

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC