• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Prlainović u Zvezdi

Prva bomba prelaznog roka u srpskom vaterpolu - Andrija Prlainović novi je igrač BVK Crvena zvezda.

 VATERPOLO: Prlainović u Zvezdi  Izvor: MONDO

Tresao je mreže rivala sa kapicom jednog od najtrofejnijih evropskih klubova svih vremena, Partizana, a u narednoj sezoni srpski golgeter Andrija Prlainović to isto će činiti sa kapicom kluba koji u svom imenu ima naziv Crvena zvezda.

MONDO je nezvanično saznao da je Prlainović potpisao dvogodišnji ugovor sa Beogradskim vaterpolo klubom Crvena zvezda, uz opciju da ode već poslije prve sezone.

Prlainović je naprasno postao slobodan igrač poslije odlaska glavnih finansijera iz italijanskog Pro Rijeka. Taj klub je već napustio hrvatski reprezentativac Sandro Sukno (potpisao za riječko Primorje), a i ostali će da potraže novu sredinu. Među njima su, osim Prlainovića, još dvojica srpskih reprezentativaca - Filip Filipović i Duško Pijetlović.

BVK Crvena zvezda je u pregovorima sa još nekolicinom zvučnih imena svijetskog vaterpola - centrom srpske reprezentacije Slobodanom Nikićem, Nikolom Rađenom, želje su i Filip Filipović, kao i Crnogorci Denis Šefik i Boris Zloković. Svi osim Zlokovića su igrali u Partizanu.

Očigledno je da je neko finansijski stao iza BVK Crvena zvezda i iskoristio priliku, nastalu praktično raspadom Pro Rijeka, kontaktira vrhunske svjetske vaterpoliste.

Prlainović je na minulim Olimpijskim igrama u Londonu sa srpskim timom osvojio bronzanu medalju, a sa Filipovićem je izabran u idealnu postavu turnira. Sa Partizanom i Pro Rijekom ima po jednu titulu prvaka Evrope.

Konferencija za novinare na kojoj će Prlainović biti promovisan u igrača BVK Crvena zvezda trebalo bi da bude održana u ponedjeljak.

Prlainović, rodom iz Herceg Novog, izjavio je za SOS Kanal da mu neće biti problem da trese mrežu Partizana, za koji je igrao pet godina, kao i da Crvenu zvezdu vidi kao, trenutno, najozbiljniji klub.

Zanimljivo, Prlainović je često dolazio na utakmice KK Partizan i bodrio tim u mnogim evroligaškim utakmicama.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC