• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kasalica: U pobjede, sa mnom ili bez mene

Centarfor Crvene zvezde prenio za MONDO razmišljanja iz svlačionice. "Bordo nam je možda u podsvijesti, ali je Rad trenutno najvažniji".

 Kasalica: U pobjede, sa mnom ili bez mene  Izvor: MONDO

Svi u svlačionici Roberta Prosinečkog odbijaju da razgovaraju o Francuzima, koncentrisani samo na drugo kolo Jelen Superlige i okršaj sa Radom (nedjelja, 20.45).

Imaju nekoliko razloga za to. Najvažniji je podatak da su od posljednjih 11 utakmica na početku sezone pobijedili samo dvije. Posljednji put su se "okliznuli" prošle godine, na gostovaju Spartaku u Subotici.

Iako su crveno-bijeli zbog održavanja Dragačevskog sabora "preskočili" prvo kolo i gostovanje Ivanjici, dobro znaju koliki značaj nosi duel sa timom sa Banjice.

Filip Kasalica, kao ni veći dio ekipe, nema ništa sa negativnom tradicijom. U Ljutice Bogdana stigao je zimus i u svom prvom derbiju prekinuo pobjednički niz Partizana u "vječitim derbijima".

Da se dobro snalazi u značajnim utakmicama dokazao je i ove nedjelje u dresu reprezentacije Crne Gore. Uz Stevana Jovetića bio je strijelac u pobjedi nad Letonijom (2:0) i dokazao dobru formu.

Bio je raspoložen i u kvalifikacionim utakmicama za Ligu Evrope. U dva okršaja sa bjeloruskim Naftanom postigao je tri gola i nagovijestio velike mogućnosti u nastupajućoj sezoni.

"Prijala mi je utakmica za reprezentaciju, vratio sam se u klub još motivisaniji, voljan da naporno radim. U četvrtak sam odradio trening oporavka, a već od petka sam spreman za rad punim intenzitetom", počeo je priču za MONDO.

U klubu su svjesni značaja i važnosti utakmice, pa ne žele da remete koncentraciju pričom o dvomeču sa Bordoom, u plej-ofu za popunu grupa Lige Evrope.

"Još ne želimo da pričamo o tome, iako nam je Bordo vjerovatno svima u podsvijesti. O tome više razmišljaju navijači jer će dolazak Francuza biti prilika za spektakl. Ipak, ne želimo da se opterećujemo stvarima koje su nam trenutno u drugom planu".

Reprezentativac Crne Gore dobio je u Nikoziji žuti karton koji ga je suspendovao sa prvog okršaja sa "žirondincima". Kaže da ću mi biti teško da gleda utakmicu sa tribina, ali da potpuno vjeruje u kvalitet svojih saigrača.

"Šta je - tu je...", počeo je pomalo razočaranim tonom. "Uvjeren sam da će ko god izađe na teren dati svoj maksimum i pružiti sve za dobar rezultat. Moramo se boriti svi kao jedan, a ja ću biti tu da pružim najveću podršku saigračima".

Za crveno-bijelima je nimalo lak period. Loša igra i nervoza na tribinama u duelima sa Naftanom ublaženi su eliminacijom Omonije.

Koliko je bilo teško izdržati sve fizički i da ste dovoljno svježi za još intenzivniji niz utakmica?

"Imam snage, spremali smo se i na Rogli i na Zlatiboru za sve napore i pripremljeni čekamo naredne utakmice. Zaista vjerujem da će sve biti OK", rekao je Kasalica, a njegov trener na konferenciji za novinare pred Rad poručio da će brzonogi centarfor sigurno biti na terenu u nedjelju uveče.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC