• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki zagonetan, Nikolić žali za 2:0

Treneri Zvezde i Rada imali pomiješana osjećanja poslije remija 2:2. Prosinečki kasnio na konferenciju, ali nije htio da otkrije zašto.

 Prosinečki zagonetan, Nikolić žali za 2:0 Izvor: MONDO

Crvena zvezda i Rad "podijelili su plijen" u meču drugog superligaškog kola - 2:2 (0:2). Na kraju, niko nije zadovoljan.

Trener Rada Marko Nikolić žali što nije ostvarena pobjeda poslije ubjedljivog vođstva na poluvremenu, a razloge za to nalazi u crvenom kartonu koji je Aleksandar Pantić dobio u 26. minutu.

"Uspjeli smo u dobrom dijelu da ostvarimo ono što smo najavili. Bilo je jako teško igrati 70 minuta sa igračem manje. Iako je ekipa veoma mlada, odigrala je sa mnogo discipline, koncentracije, želje i srca. Čestitam im, nije bilo lako odbraniti se", rekao je Nikolić i dodao:

"Nismo, ipak, do kraja zadovoljni, jer smo vodili sa 2:0, ali smo ipak imali igrača manje. Željeli smo da se u svakom trenutku suprotstavimo Zvezdi bez kompleksa i ovi momci su to uspjeli".

Nikolić je prvi izašao na konferenciju za novinare, pošto je njegov kolega iz Zvezde Robert Prosinečki ostao u svlačionici zbog sastanka sa igračima.

Portparol Zvezde Marko Nikolovski izvinio se zbog toga Radu i novinarima, a Nikolić je to prihvatio, ali je kazao da ne razumije sasvim.

"Prihvatamo izvinjenje, ali moram da kažem da je ovo za mene neobična situacija. I mi smo gubili na domaćem terenu i igrali slabo, ali sam uvijek nalazio snage da se pojavim na konferenciji za novinare", završio je Nikolić, a onda je dobar rezultat posvetio navijačima.



Nešto kasnije pojavio se i Prosinečki.

"Izvinjavam se na kašnjenju. Manji dio toga je bio sastanak sa igračima, a veći dio je otišao na jedan drugi sastanak o kome ću vam više pričati drugi put", ostao je zagonetan Zvezdin trener.

Kao i kod Nikolića, osjećanja su mu pomiješana.

"Nisam zadovoljan rezultatom, jer Zvezda uvijek treba da pobjeđuje, ali su igrači poslije 0:2 ipak uspjeli da pokažu karakter. Drugo poluvrijeme smo igrali fenomenalno i sigurno bi bilo drugačije da smo tako igrali cijelu utakmicu. Primili smo dva gola poslije naših kikseva, a oni su imali još jednu šansu kada smo mi jurili pobjedu. Mislim, ipak, da smo bili dominantni. Sigurno je da 2:2 nije dosta za Zvezdu i da smo očekivali pobjedu, ali dešavaju se kiksevi", dodao je Prosinečki.

On je stao u odbranu mladog igrača, koji je napravio dosta grešaka.

"Za greške u odbrani sam odgovoran ja, a ne Jovan Krneta, koji je griješio na terenu", završio je priču Robert Prosinečki.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC