• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAD: Ostao žal za pobjedom

"Građevinari" nesrećni zbog izgubljenog vođstva od dva gola na stadionu Crvene zvezde, ali i ponosni na dobru partiju. Kojić i zadovoljan i razočaran.

 RAD: Ostao žal za pobjedom Izvor: MONDO

Ekipa Marka Nikolića dokazala je u nedjelju uveče da definitivno zna da igra i da je ove sezone sposobna za velike domete.

Iako je većim dijelom utakmice na terenu imala igrača manje, 13.100 gledalaca vidjelo je organizovan, disciplinovan i spretan gostujući tim.

Pogocima razigranog Nemanje Kojića Rad je do odlaska na odmor stekao dva gola prednosti. Ipak, zahvaljujući boljoj igri Crvene zvezde u nastavku rezultat je izjednačen i bodovi su podijeljeni.

Da li su "građevinari" zadovoljni ishodom?

"Koliko smo zadovoljni toliko smo i razočarani", rekao je za MONDO Nemanja Kojić, dvostruki strijelac.

"U ekipi imamo mnogo mladih momaka, baš bi im značila pobjeda protiv Zvezde u gostima. Pogotovo zbog toga što Rad dugo, dugo nije pobijedio u Ljutice Bogdana. Ostaje žal i što su naši navijači ranije izašli, sigurno bi nam njihova podrška značila", dodao je.

Zbog defanzivne igre svog tima bio je prinuđen da u drugom poluvremenu sam sebi stvara šanse. To je jednom i uspio, kada je sredinom drugog dijela predriblao Nikolu Maksimovića, dotrčao do ivice kaznenog prostora i, okružen protivnicima i saigračima, šutirao preko gola.

"Sam sam se izborio za loptu i krenuo ka golu, možda sam imao bolje rješenje, da odigram nekome... Ali u tom trenutku zaista nisam vidio nikoga. Tome je vjerovatno doprinijeo i umor, pošto sam veći dio meča proveo u borbi sa dva protivnička štopera".

Ipak, misli da će se sutra ujutro probuditi zadovoljan.

"Ostaje žal za pobjedom. Imali smo prednost od dva gola , ali mnogo je teško braniti se sa igračem manje pred posjećenom Marakanom i pred Zvezdom koja igra dobro. Znači mi i moja dobra partija, pogotovo zbog toga što planiram da ove sezone dam sve od sebe. Imao sam prethodnih godina dosta pehova, a za ovu sam potpuno spreman".

PEROVIĆ: Nikolić je specifičan



Fudbaleri Rada poslije dva kola Jelen Superlige imaju skor od pobjede i remija. Prva tri boda upisali su u okršaju sa Radničkim iz Kragujevca, pred svojim navijačima. Zajednički imenitelj obe utakmice su asistencije Slavka Perovića.

Bivši omladinac i senior Crvene zvezde bio je skrajnut na Banjici početkom prošle sezone. Ipak, povratkom Marka Nikolića na klupu ponovo je dobio priliku da igra. I za sada je koristi: u duelu sa klubom za koji navija sjajno je proigrao Kojića prije prvog gola i doprinijeo vođstvu Rada.

"Odigrali smo jako čudnu utakmicu. Pomiješana su nam osjećanja, ne znamo da li da budemo razočarani ili zadovoljni. Mislim da bi trebalo da budemo zadovoljni zato što 2:2 protiv Zvezde na Marakani nije loš rezultat, iako je činjenica da smo imali jako povoljan skor na poluvremenu", izjavio je za MONDO.

Napadač "građevinara" kaže da su svi u svlačionici znali da će drugo poluvrijeme biti teže od prvog.

"Znali smo da će drugo poluvrijeme biti komplikovano za nas. Izašli smo da se odbranimo i ponosan sam na ekipu kako je to radila. Odigrali smo prvi dio odlično, u drugom remizirali inemamo čemu da žalimo. Rezultat će nas motivisati da nastavimo dobro da radimo", rekao je Perović.

Pitali smo ga i da nam opiše prvu reakciju trenera poslije utakmice.

"Marko Nikolić je specifičan čovjek, koji po svaku cijenu želi da pobjedu. Malo je bio razočaran što smo primili dva gola, jer je i on mislio na poluvremenu da ćemo da pobijedimo. Ipak, siguran sam da je i on ponosan napustio stadion" , podvukao je Perović.

(M. Šolak - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC