• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mediji: Crno-bijeli Edin Džeko!

"Novi top igrač Juventusa ima ime i prezime. To je Edin Džeko", piše italijanski Goal.com.

 Mediji: Crno-bijeli Edin Džeko! Izvor: MONDO

Italijanski mediji uvjereni su da će napadač Mančester sitija i reprezentacije Bosne i Hercegovine uskoro obući crno-bijeli dres torinskog kluba.

Prema njihovim tvrdnjama menadžer Sitija Roberto Manćini prihvatio je ponudu od 20 miliona evra uz dodatke i bonuse za Džeku, koji bi već u ovoj sezoni zaigrati protiv "građana" u Ligi šampiona.

Juve je odustao od centarfora Atletik Bilbaa Fernanda Ljorentea jer je preskup (36 miliona evra), pa su se okrenuli napadaču "zmajeva". Uslov za transfer Džeke u "bjankonere" je dolazak Crnogorca Stevana Jovetića iz Fiorentine na "Itihad".

Rimski dnevnik "Republika" navodi da Manćini nije veliki fan reprezentativca BiH pa je pristao na prodaju, a kontakti između Džekinog menadžera, Sitija i Juventusa su dodatno intezivirani.

Prema posljednjim informacijama do kojih je došao "Korijere delo Sport", Džeko bi se za Juve vezao ugovorom od četiri godine.

Prije dvije godine, Džeko je bio želja direktora Juvea Bepea Marote, ali je Siti u ponudi Volfsburgu bio neuporedivo konkretniji i za sumu od 32 miliona evra doveo napadača BiH u Englesku.

(MONDO)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jesenkovic Faruk

Po meni ako mu vec neda igrati u Sitiju,bolje je da onda ide u Juventus.Iako je Engleska lig bolja nije losa opcija ni Italijanska liga,a Juve je ozbiljan klub.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC