• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pape: Stevanović potrebniji Jagodiću

Selektor A selekcije BiH Safet Sušić prepustiće Miroslava Stevanovića mladoj reprezentaciji koja može da se domogne baraža za EP.

 Pape: Stevanović potrebniji Jagodiću Izvor: MONDO

Prvo ime "zmajeva" u prijateljskom meču protiv Velsa (0:2), ipak neće početi kvalifikacije za Mundijal u dresu A selekcije BiH.

Vezista novosadske Vojvodine biće na raspolaganju selektoru U21 tima Vladi Jagodiću, čiju ekipu očekuju utakmice protiv Grčke i Njemačke na Koševu.

"Stevanovića prepuštam Jagodiću. Red je da Stevanović odigra posljednje utakmice za mladu selekciju, koja ima realne šanse da se domogne baraža. Ne bih da budem odgovoran za to ukoliko ne uspiju, a realno, Stevanović je potreban i meni, ali i Jagodiću. Međutim, u razgovoru smo procijenili da je ipak potrebniji mladoj selekciji, koja igra protiv Grčke, nego meni za utakmicu protiv Lihtenštajna, iako sam ga planirao staviti da igra od prvog minuta", rekao je Pape za "Oslobođenje".



Sušić je dodao da postoji mogućnost da Stevanovića, ukoliko mlada selekcija BiH izgubi od Grčke, uvrsti na spisak za meč protiv Letonije.

"Ako bez Stevanovića ne možemo da pobijedimo Lihtenštajn, onda nemamo šta da tražimo u kvalifikacijama. Procijenili smo da su Bešić i Stevanović potrebniji Jagodiću i to je to. Realno, mlada reprezentacija ima šanse da se domogne baraža i ukoliko u tome uspije svi smo na dobitku", podvukao je Sušić.

Spisak za početak kvalifikacija Sušić će objaviti u ponedjeljak, ali na njemu neće biti mnogo iznenađenja.

"U odnosu na spisak protiv Velsa, vraćaju se Zvjezdan Misimović, Haris Medunjanin, Senijad Ibričić, a poziv će ponovo dobiti i Avdija Vršajević, koji nije bio u Laneliju zbog administrativnih problema", zaključio je selektor BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC