• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda predstavila Mudrinskog, slijedi Milijaš?

Zamjenik sportskog direktora Crvene zvezde rekao je tokom promocije Ognjena Mudrinskog da su crveno-bijeli u pregovorima sa Nenadom Milijašem.

  Zvezda predstavila Mudrinskog, slijedi Milijaš?  Izvor: MONDO

Kao što je MONDO i najavio u subotu, Ognjen Mudrinski potpisao je za Crvenu zvezdu i u utorak ekspresno predstavljen u Medija Centru u Ljutice Bogdana.

Uzeo je broj "91", koji sve zvezdaše asocira na Bari, a zamjenik sportskog direktora kluba Goran Vasilijević tom prilikom istakao je da stameni napadač neće biti posljednje pojačanje kluba do isteka prelaznog roka 31. avgusta, da Uprava želi da ispuni sve želje novog trenera Aleksandra Jankovića i da su u toku pregovori sa Nenadom Milijašem.

"Razgovori traju već nego vrijeme. Milijaš ima želju da dođe i vidjećemo šta će biti", rekao je Vasilijević novinarima na promociji novog napadača Zvezde Ognjena Mudrinskog.

Milijaš je član engleskog Vulverhemptona, koji je prošle sezone ispao iz Premijer lige u Čempionšip (drugi rang takmičenja). On je ovog ljeta prošao pripreme sa ekipom, ali je pred start sezone stavljen na transfer listu.

Crveno-bijeli pokušavaju da ga dobiju na pozajmicu, jer novca za otkup njegovog ugovora nemaju. Iskusni fudbaler sredine terena u Zvezdi je igrao od januara 2006. do juna 2009. godine, kada je prešao u Vulverhempton.
Mudrinski, koji je za vikend pogodio stativu u Humskoj protiv Partizana, tokom promocije izrekao je gotovo standardnu floskulu "da mu se dolaskom u taj klub ispunio dječački san", ali je na taj način jasno stavio do znanja da mu je samo Crvena zvezda bila u mislima dok se pominjao kao potencijalo pojačanje crno-bijelih.

"Presrećan sam. Ostvario mi se dječački san. Svi koji me poznaju, znaju da sam od malena zvezdaš... Sada je na meni da se radom izborim za mjesto u timu i nadam se da ću uspjeti da se odužim Zvezdi na povjerenju", rekao je doskorašnji napadač Jagodine novinarima na promociji u novom klubu, sa kojim je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Mudrinski je kazao da kao član reprezentacije Srbije za igrače do 21 godine dobro poznaje trenera Aleksandra Jankovića, koji je selektor te generacije, kao i neke od saigrača.

"Biće mi lakše da se uklopim i nadam se da će me novi saigrači dobro prihvatiti", dodao je on.

Predsjednik Jagodine Goran Milanović juče je rekao da se za Mudrinskog interesovao i Zvezdin "vječiti" rival Partizan, ali je mladi centarfor kazao da ne zna ništa o tome.

"Ne znam s kim je sve Jagodina kontaktirala. Moja želja je od početka bila da dođem u Zvezdu i drago mi je što se to ostvarilo", istakao je on.

Mudrinski će u novom klubu nositi dres sa brojem 91, a kazao je da je to, između ostalog, zato što je Zvezda 1991. godine postala prvak Evrope.

"Broj koji sam htio je zauzet, pa sam se odlučio za 91 pošto sam rođen 1991. godine, a tada je i Zvezda postala šampion Evrope", kazao je Mudrinski.

Predstavnik Zvezde Goran Vasilijević rekao je da su crveno-bijeli godinu dana pratili igre Mudrinskog i da im je "drago što je on sada ovdje".

(MONDO/Beta, foto: crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC