• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proleter Teslić: Nisu krivi naši

Uprava teslićkog Proletera saopštila je u utorak da njihovi navijači nisu krivi za nedavni sukob sa pristalicama banjalučkog Naprijeda.

 Proleter Teslić: Nisu krivi naši Izvor: MONDO

U saopštenju se napominje da su navijači Proletera više puta bili vinovnici sličnih događaja ali da u ovom slučaju nisu krivi, te da su bili "žrtve fudbalskog huliganstva".

Na toj utakmici, kako navode iz uprave Proletera, domaći navijači napali su takozvane "Lidere", koji su se dan ranije takođe oglasili povodom nemilog događaja.

"Napad na teslićke navijače desio se na tribinama pred kraj prvog poluvremena, pa se na nastavak drugog dijela utakmice čekalo više od 50 minuta", navode iz teslićkog kluba i napominju da nisu tačni navodi pojedinih medija da se sve dešavalo nakon utakmice i izvan terena.

U upravi Teslićana smatraju da je napravljen ozbiljan propust u organizaciji utakmice i pozivaju organizatore da maksimalno ozbiljno provedu sve mjere neophodne za bezbjednost na tribinama i samom stadionu kako se ovakvi nemili događaji ne bi ponavljali.

Prilikom sukoba navijača u petak, 24. avgusta, u Banjaluci povrijeđen je Milan Panić iz Teslića koji je smješten na Odjeljenje neorohirurgije banjalučkog Kliničkog centra.

U sukobu koji se dogodio oko 18.00 časova na stadionu Fudbalskog kluba Naprijed u banjalučkom naselju Obilićevo učestovalo je više od 50 navijača domaćih i oko 20 navijača iz Teslića.

(agencije/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC