• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božinov na prekretnici: Italija ili Partizan?

Da li je tačno da je Božinov već "jednom nogom u Partizanu", kako kaže Dragan Đurić? Bugarski mediji pišu o interesovanju Đenove.

 Božinov na prekretnici: Italija ili Partizan? Izvor: MONDO

Da li će iskusni Bugarin, Valeri Božinov pojačati napad Partizana? MONDO je u subotu objavio informaciju da crno-bijeli jesu zainteresovani za Božinova, koji je igrač lisabonskog Sportinga, ali i da je njegova želja da igra u Italiji.

Predsjednik beogradskog kluba Dragan Đurić izjavio je za današnji "Kurir" da je Božinov "već jednom nogom u Partizanu".

"Sve smo dogovorili sa njegovim klubom, preostalo nam je da se dogovorimo o njegovim uslovima. Božinov će biti veliko pojačanje, jer nam je potreban gol igrač. On je potpuno zdrav i spreman. Njegov jedini problem u Sportingu je to što je u sukobu s trenerom. Znam da naš trener Vladimir Vermezović umije da izvuče iz svakog igrača ono što je najkorisnije za ekipu", tvrdi Đurić.

Predsjednik crno-bijelih je dodao da će Božinov doći najprije na pozajmicu.

"Hoćemo da vidimo kako će proći period prilagođavanja i da li ćemo biti zadovoljni njegovim učinkom. U ugovoru sa Sportingom stoji klauzula da ćemo do određenog datuma morati da se izjasnimo da li otkupljujemo njegov ugovor ili ne", rekao je prvi čovjek Partizana.

Da li je sve baš tako kako kaže Đurić? Vidjećemo. Uostalom, nedavno je rekao i da je napadač zagrebačkog Dinama Ivan Krstanović "već igrač Partizana", pa od toga nije bilo ništa.

U međuvremenu, bugarski mediji su danas, pozivajući se na informacije iz Italije objavili i da je Đenova ušla u trku za angažovanjem Božinova.

Prethodno su kao ozbiljne opcije pominjani Torino, Peskara i Verona.

Božinov je cijelo ljeto trenirao u Sofiji, sa ekipom Levskog, a danas je saopšteno da ga neće biti u bugarskoj reprezentaciji za prve dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, protiv Italije, 7. septembra i Jermenije četiri dana kasnije.

Bivši selektor reprezentacije Lotar Mateus je ignorisao Božinova i nije ga pozivao u nacionalni tim, a ni novi selektor Ljuboslav Penev, izgleda, nema naklonost prema iskusnom napadaču.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC