• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vermezović: Matura!

Trener Partizana izjavio da njegova ekipa u četvrtak uveče u revanšu protiv norveškog Tromsa polaže maturski ispit.

  Vermezović: Matura!  Izvor: MONDO

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je revanš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv norveškog Tromsoa maturski ispit za njegovu ekipu i da se nada da će ga uspješno položiti.

"Za ovakve utakmice radimo i živimo, sutra je dan kada svi treba da budemo zajedno i pozitivnom energijom ostvarimo nešto za šta mnogi misle da je nemoguće. Duel protiv Tromsoa je maturski ispit za ovu ekipu i nadam se da će ga položiti sa odličnim uspjehom", rekao je Vermezović na konferenciji za medije u Klubu sportista na stadionu u Humskoj.

On je dodao da mu je žao što crno-bijeli u prvom meču nisu ostvarili bolji rezultat i izrazio nadu da će njegovi igrači uspjeti da obezbijede još nekoliko evropskih utakmica u Beogradu ove sezone.

"Tromso je tvrda ekipa, trudićemo se da ne ponovimo greške iz prvog meča i da budemo mnogo agresivniji. Očekujem drugačiji meč i pobedu. Njihova najveća snaga je disciplina, a posebnu pažnju obratićemo na dvojicu napadača i zadnjeg veznog iz Senegala", istakao je Vermezović.

Trener crno-bijelih pozvao je navijače da budu strpljivi, jer i pobjeda od 1:0 omogućava prolaz u Ligu Evrope.

"Mi smo jedna ekipa kad dobijemo vjetar u leđa, a sasvim druga kada nema podrške. Znamo da se podrška zaslužuje i da smo mi u nekoliko navrata delovali malodušno na terenu. Najgore za jednu ekipu je kada sa strahom izlazi na domaći teren, koji bi trebalo da bude prednost. Nadam se da će se to promeniti u sutrašnjem meču", poručio je on.

Mladi štoper Miloš Ostojić je spreman, ali Vermezović još nije odlučio da li će početi meč ili šansu čekati na klupi. U konkurenciji za sastav tima biće i problematični libijski fudbaler Mohamed Zabija.

"Imam na raspolaganju dvojicu napadača - Šćepovića i Mitrovića, nemam problem sa sujetom, a pošto je Zabija izrazio želju da ostane i ono što pokazuje na treninzima je zadovoljavjuće dobiće šansu. Vidjećemo, dokle će ga to držati", naglasio je Vermezović.

Na pitanje novinara da prokomentariše šanse Crvene zvezde u borbi za plasman u Ligu Evrope protiv Bordoa, Vermezović je rekao.

"Nisam gledao prvu utakmicu, ali čuo sam da je Zvezda igrala dobro. Kao čovjek koji radi u srpskom fudbalu sigurno da me raduje uspjeh domaćih klubova, a kao "grobar" - znate moj odgovor", završio je trener Partizana.

Utakmica između Partizana i Tromsoa igra se sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj. U prvom meču Norvežani su bili bolji rezultatom 3:2.

(Tanjug - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC