• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berbatov zaobilazi Torino, ide u Fulam?!

Odlazak bugarskog internacionalca iz Mančester junajteda prijeti da se pretvori u pravu sapunicu. Odbio je Juventus, želi da ostane u Engleskoj.

  Berbatov zaobilazi Torino, ide u Fulam?!  Izvor: MONDO

Bio je viđen u Fiorentini, ali je zaobišao "violu", pominjan je kao pojačanje Juventusa, ali je odbio i čelnike torinskog kluba! Gdje će završiti Dimitar Berbatov, bugarski internacionalac iz redova Mančester junajteda?!

Kao nova destinacija pominje se Fulam, navodno je Bugarin izjavio da želi da ostane u Engleskoj iz porodičnih razloga.

Iako je bio najavljen kao pojačanje Fiorentine, čak je sa italijanskim klubom bio postignut dogovor, navodno je sa Apenina u Mančester otišla i prva rata transfera, ali Berbatov je odlučio sve da presječe.

Berbatov se nije pojavio u Firenci zbog finalizacije transfera i potpisivanja ugovora iako su Italijani poslali avionske karte za njega i menadžera. Na "čizmi" su osudili ovakvo ponašanje, istakli su da Berbatov "nije dostojan njihovog grada i dresa Fiorentine".

Da li je na odluku da odustane od ljubičastog dresa uticala ponuda iz Torina, s obzirom da se naknadno i Juventus umiješao u borbu za Bugarina, niko ne zna.

Međutim. čini se da ni "torinezi" nisu uspjeli da privole Bebatova da se preseli u Seriju A. Đuzepe Marota, direktor Juventusa, rekao je da je igrač Mančester junajteda još nije prihvatio njihovu ponudu i da mu je zanimljivo interesovanje Fulama.

Jedan od razloga zbog kojih bi Berbatov mogao prihvatiti ponudu premijerligaša je trener Marin Jol koji je sa Bugarinom sarađivao u Totenhemu. Berbatov bi u Fulam stigao kao zamjena za Musu Dembelea koji je pojačao upravo Totenhem.

"Kontaktirali smo Mančester junajted i agenta igrača koji nam je rekao da Berbatov ima ponudu Fulama i da bi volio da ostane u Engleskoj. Još čekamo konačan odgovor" izjavio je Marota.

Dimitri Berbatov je u Junajted stigao 2008. odigrao je 108 mečeva i postigao 48 golova. Pre Mančestera igrao je za CSKA Sofiju, Bajer Leverkuzen i Totenhem.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC