• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP (kval): Hrvati čekaju Srbe u Zagrebu

HNS odredio gradove-domaćine kvalifikacionih mečeva za SP: Protiv Srbije, Belgije i Makedonije u Zagrebu, po jednom u Splitu i Osijeku.

  SP (kval): Hrvati čekaju Srbe u Zagrebu  Izvor: MONDO

Hrvatska fudbalska reprezentacija počinje kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Brazilu utakmicom protiv Makedonije 7. septembra u Zagrebu.

Glavni grad Hrvatske još dva puta će biti domaćin nacionalnog tima, i to u dva derbija: protiv Srbije (22. marta 2013.) i Belgije (11. oktobra 2013. godine).

Hrvatska reprezentacija će meč protiv Velsa, 16. oktobra igrati u Osijeku, a protv Škotske u Splitu 7. juna 2013. godine.

Hrvatski fudbalski savez planira da prvi put pusti u prodaju paket ulaznica za sve domaće utakmice.

U hrvatskim medijima se pominjalo da je želja selektora Igora Štimca da Hrvatska protiv Srbije igra u Splitu, ali su u tamošnjem Savezu to odbili, jer je policija izričito zahtjevala da domaćin bude Zagreb iz bezbjednosnih razloga.

Odluka da Split bude domaćin samo jednog meča reprezentacije Hrvatske već je naišla na osudu tamošnjih medija, koji podsjećaju na ranija obećanja čelnika hrvatskog fudbala da će Zagreb i Split biti ravnopravni.

Inače, makedonski selektor, bivši trener Crvene zvezde Čedomir Janevski objavio je spisak igrača na koje računa za meč sa Hrvatskom. Najveća zvijezda je, svakako, napadač Napolija Goran Pandev, a pozvao je i beka Partizana Aleksandra Lazevskog, kao i štopera Vojvodine Danijela Mojsova, koji je od ovog ljeta "na ledu" u Vojvodini i uopšte nije igrao. Na spisku je i Stefan Spirovski iz čačanskog Borca, koji je sada u Prvoj ligi Srbije.

Spisak reprezezentacije Makedonije:

Golmani: Martin Bogatinov (Karpati), Tome Pačovski (Mehelen), Kristijan Naumovski (Dinamo Bukurešt);

Odbrana: Boban Grnčarov (Botev Plovdiv), Daniel Georgievski (Steaua), Aleksandar Todorovski (Polonija), Nikolče Noveski (Majnc), Vanče Šikov (Volin), Daniel Mojsov (Vojvodina), Goran Popov (Dinamo Kijev), Aleksandar Lazevski (Partizan);

Srednji red: Nikola Gligorov (Alki Larnaka), Muhamed Demiri (Tun), Veliče Šumulikoski (Tjanđin), Stefan Spirovski (Borac Čačak), Darko Tasevski (Hapoel Ironi Kirjat Šmona), Agim Ibraimi (Maribor);

Napadači: Ferhan Hasani (Volfsburg), Ivan Tričkovski (Klub Briž), Stevica Ristić (Suvon), Goran Pandev (Napoli), Mirko Ivanovski (Astra Ploešti), Aleksandar Trajkovski (Varegem).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC