• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Katai do 2013, a Oumaru...

Vojvodina i Olimpijakos se dogovorili - Aleksandar Katai do juna 2013. godine u Novom Sadu. Poruka trenera za Oumarua.

  VOJVODINA: Katai do 2013, a Oumaru...  Izvor: MONDO

Ističu posljednji sati letnjeg prelaznog roka, a još je neizvjesno šta će biti sa glavnim igračem Vojvodine, napadačem Abubakarom Oumaruom.

Crvena zvezda je željela da ga vrati, ali je iz Vojvodine ponovljen stav da više neće pojačavati beogradske rivale. Takođe, iz Vojvodine je stigla i informacija da su za Kamerunca dobili dobru ponudu od jednog kineskog prvoligaša.

Abubakar Oumaru je bio i jedna od tema današnje konferencije za novinare u Vojvodini na kojoj je najavljen meč protiv Donjeg Srema, u subotu uveče, u 4. kolu JSL.

"On je profesionalac, ima ugovor sa Vojvodinom i dužan je da ispunjava obaveze prema klubu", kratko je odgovorio trener Zlatomir Zagorčić na novinarsko pitanje da li se nešto zna o sudbini Oumarua, koji ima ugovor sa klubom do ljeta 2013. godine.

Što se tiče meča sa Donjim Sremom jedna paradoksalna situacija: Vojvodina će u subotu uveče (od 21 čas) biti gost na svom "Karađorđu". Debitant u Superligi ne može da igra na svom stadionu u Pećincima, pa je pred početak sezone postigao dogovor sa Vojvodinom da utakmice kao domaćin igra na "Karađorđu".

Samim tim, Vojvodina je u prednosti, jer će igrati pred svojim navijačima. A trener Zagorčić pred derbi 4. kola (sastaju se lider i drugoplasirana ekipa), poručuje: "Nema kalkulacija, kao i u svakoj utakmici i u ovoj idemo da pobijedimo!".

Uz dužan respekt Donjem Sremu, koji je pobijedio OFK Beograd i Partizan i odoleo Slobodi, Zagorčić kaže da od svojih igrača očekuje maksimalnu koncetraciju, pažnju i požrtvovanje.

I da počnu da koriste šanse koje stvaraju, kako se ne bi unosila nervoza u tim, kao što je to bio slučaj, recimo, protiv BSK-a, prošle nedelje.

U konkurenciji za tim su i Branislav Trajković i Petar Škuletić koji su bili udaljeni iz prvog tima zbog kršenja klupske discipline, a pre par dana vraćeni u ekipu.

Na sajtu Vojvodine u međuvremenu je objavljeno da će Aleksandar Katai, koji je član Olimpijakosa, ostati u novosadskom klubu do ljeta 2013. godine!

Krajem prošlog prvenstva Katai se iznenada razbolio i čak završio u bolničkom krevetu.

Katai je prije godinu dana prešao u atinski Olimpijakos, ali je vraćen zimus u Vojvodinu na pozajmicu. U međuvremenu, Katai se oporavio od bolesti pa su se dva kluba, koja imaju crveno-bijele boje dresova, dogovorila da mladi fudbaler ostane u Vojvodini do juna 2013. godine.

Aleksandar Katai danas se priključio treninzima.

Malo prije ove informacije treneru Vojvodine bilo je postavljeno i pitanje o Kataiju.
,
"O njegovim kvalitetima je suvišno govoriti, ali on je duži period van fudbala iz poznatih razloga. Zato, ne možemo da ga smatramo kao neko pojačanje. Svaki dobar igrač je dobrodošao u Vojvodinu, ali mora da zasluži poziciju u timu kroz treninge i odnos prema radu i klubu", rekao je Zagorčić.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC