• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stamenković prvi na noge Partizanu

Srpski šampion počinje takmičenje u Ligi Evrope na svom terenu protiv azerbejdžanskog Nefčija, za koji brani bivši golman Zvezde Saša Stamenković.

 Stamenković prvi na noge Partizanu  Izvor: MONDO

Saša Stamenković ponovo u Humskoj!

UEFA je saopštila da će crno-bijeli početi takmičenje u Grupi H Lige Evrope protiv Nefčija 20. septembra (20.15 časova), a to znači da će bivši golman Zvezde ponovo igrati protiv Partizana.

Crno-bijeli će u drugom kolu, 4. oktobra od 18 sati, igrati u gostima, u Kazanju protiv ruskog Rubina, dok će u trećem igrati u Milanu protiv Intera 25. oktobra u 19 časova.

Posljednji put Partizan je protiv Intera igrao u sezoni 1990/91. u 3. kolu Kupu UEFA. Tada je bilo 3:0 za Inter u Milanu i 1:1 u Beogradu. Tada je za Inter igrao Lotar Mateus koji će desetak godina kasnije biti trener Partizana i uvesti ga u Ligu šampiona.

Zanimljivo, sadašnji trener Inter Andrea Stramaćoni u reagovanju na žrijeb za grupu LE nije pomenuo Partizan. Rekao je da nije srećan zbog žrijeba, jer će se ekipa naputovati.

"Sa logističke strane gledano, žrijeb nije bio povoljan po nas. Moraćemo daleko da putujemo, a to bi moglo negativno da se odrazi na naše utakmice u Seriji A. Ali, to je jedan od aspekata Lige Evrope i svjesni smo toga", rekao je Stramaćoni.

Partizan će u četvrtom kolu dočekati italijansku ekipu 8. novembra, a dve nedjelje kasnije igraće u Azerbejdžanu protiv Nefčija.

U posljednjem kolu Grupe H, Partizan će na svom stadionu šestog decembra dočekati Rubin.

(MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC