• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Pantić u Zvezdi!

Crveno-bijeli pred kraj prelaznog roka doveli defanzivca Rada Aleksandra Pantića, saznaje MONDO. Potpisaće četvorogodišnji ugovor.

 MONDO: Pantić u Zvezdi! Izvor: MONDO

Novi trener Crvene zvezde Aleksandar Janković imao je tri želje, kada su pojačanja u pitanju. Po jednu u svakoj liniji tima.

Posljednjeg dana prelaznog roka, u petak 31. avgusta, ispunjena mu je i treća, što je ranije tokom dana i najavio sportskog direktora kluba Goran Vasilijević.

Poslije napadača Ognjena Mudrinskog i veziste Nenada Milijaša, Uprava Crvene zvezde uspjela je u "pet do 12" da angažuje i defanzivca Aleksandra Pantića. U kasnim popodnevnim satima, saznaje MONDO, čelnici crveno-bijelih pojurili su ka Subotici, kako bi prije ponoći vratili u Beograd svog novog fudbalera, na potpis ugovora u prostorijama Fudbalskog saveza Beograda.

Naš portal saznaje da je u petak u toku dana došlo do dogovora između crveno-bijelih i prvog čovjeka Rada, Ranka Stojića, poslije čega je ostalo samo da Pantić na vrijeme bude vraćen iz Subotice iz karantina, gdje je otišao kako bi se spremio za utakmicu sa Spartakom u subotu.

Pantić će, prema saznanjima MONDA, potpisati četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i odmah biti stavljen na raspolaganje treneru Jankoviću, koji je bio glavni zagovornik njegovog prelaska u Ljutice Bogdana. Janković se sa Pantićem upoznao u mladoj reprezentaciji, u koju ga je prvi put pozvao u junu mjesecu.

Našem portalu prenijeto je iz Crvene zvezde da ga trener vidi, prije svega, na poziciji štopera gdje će pojačati konkurenciju Nikoli Maksimoviću, Milanu Jovanoviću, Jovanu Krneti i Urošu Spajiću, ali vrijednost mladog Pantića je i u tome što može podjednako dobro da odigra i kao desni i kao lijevi bek.

MONDU je u vrhu kluba iz Ljutice Bogdana potvrđeno da je veliki doprinos dolasku Aleksandra Pantića dao i potpredsjednik Vlade Aleksandar Vučić, od ranije poznat kao veliki zvjezdaš.

Visina obeštećenja, koja će pripasti Radu sada ili kada Pantić jednog dana ode u inostranstvo, ostala je poslovna tajna, ali saradnja crveno-bijelih i plavih nikada nije bila sporna. Novi defanzivac Zvezde je već treći fudbaler u posljednjih godinu dana koji je došao iz Crnotravske u Ljutice Bogdana.

Prošlog leta uradio je to Miloš Dimitrijević, a zimus Luka Milivojević.

Obojica su trenutno standardna u Jankovićevom timu, a biće zanimljivo vidjeti da li će Pantić uspjeti da se nametne u konkurenciji dvojice reprezentativaca Srbije i Crne Gore, Maksimovića i Jovanovića.

Pantić je rođen 11. aprila 1992. godine u Aranđelovcu i vrijednost na portalu Transfermarkt procijenjena mu je na pola miliona evra. Zanimljivo, u nedavno odigranoj prvenstvenoj utakmici između Zvezde i Rada, na "Marakani" (2:2), Pantić je za 25 minuta igre dobio dva žuta kartona zbog startova nad Filipom Kasalicom.

(N. J. - MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC