• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mudrinski najbolji Zvezdin debitant

Heroj pobjede crveno-bijelih nad Radničkim iz Niša (3:2) priznaje da nije ni sanjao het-trik u prvom nastupu za Zvezdu.

 Mudrinski najbolji Zvezdin debitant  Izvor: MONDO

Navijači Crvene zvezde dobili su u nedjelju uveče novog ljubimca - Ognjena Mudrinskog.

Mladi reprezentativac Srbije i zadužio je prošle nedjelje dres osvajača Kupa Srbije i već u prvom nastupu u njemu postigao tri gola, uključujući i pobedonosni, u 95. minutu.

Poslije meča u svlačionici mu je rečeno da je postao prvi igrač u klupskoj istoriji koji je tri puta zatresao mrežu rivala u debiju.

"Malopre sam čuo taj podatak, ali zaista ne želim da naglavašavam svoj učinak. Svi smo dali maksimum i ne bi bilo u redu da samo ja dobijam pohvalem. Trebaće mi nekoliko dana da se slegnu utisci. Postigao sam golove i u dresu mog bivšeg kluba, ali sigurno da je drugačiji osjećaj kada to radite u dresu Zvezde. Pokušaću da nastavim tako"", rekao je Mudrinski po izlasku iz svlačionice, a prenio klupski sajt.

Priznao je da u noći između subote i nedjelje nije ni pomišljao da će nevjerovatnom brzinom "kupiti" navijače.

"Srećan sam, naravno, zbog golova, ali prvenstveno zbog ostvarene pobjede. Ovako se osvajaju trofeji i moramo da vjerujemo u pobjedu do posljednjeg sudijskog zvižduka. Iskreno, i u 92. i u 93. minutu vjerovao sam da ćemo postići gol i pobijediti. To se i ostvarilo", dodao je.

Tremu je prevazišao uz pomoć kapitena Nenada Milijaša.

"Nisam je imao i u pripremi utakmice mnogo mi je pomogao Milijaš, koji mi je pričom objasnio šta znači Zvezdin dres i šta bi trebalo da radim kako bih savladao pritisak", dodao je bivši napadač Jagodine i otkrio da su mu golove prvi čestitali roditelji i brat, koji je meč pratio sa sjeverne tribine.

Sjajnom partijom olakšao je posao i svom treneru u klubu i u reprezentaciji Aleksandru Jankoviću.

Mladom stručnjaku pao je kamen sa srca kada je vidio da lopta poslije udarca Mudrinskog na pas Asamoe treći put ulazi u mrežu gostiju.

"Velika je stvar postići tri gola na debiju i čestitam mu na tome. Igrač kao on bio nam je potreban i ovu pobjedu zaslužili smo htjenjem i borbenošću, čime smo nadoknadili nedostatak brojnih drugih stvari... Vjerujem da će nam dve nedjelje biti dovoljne da se dobro pripremimo za nastavak sezone", rekao je Janković.

Selektor "orlića" i Ognjen vidjeće se već sutra u 11.00 časova, kada će mladi napadač imati obavezu da se pojavi na prozivci mladih reprezentativaca pred poslednje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano sljedeće godine u Izraelu.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC