• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović: Svjesno sam rizikovao sa mladima

"Iskreno sam se nadao da ćemo da pobijedimo, ali na kraju je i neriješeni rezultat pravedan", rekao je selektor Srbije poslije 0:0 u Glazgovu.

 Mihajlović: Svjesno sam rizikovao sa mladima  Izvor: MONDO

"Rasista i nacionalista" nije želio da komentariše to da mu je potreban kavez na Hempden Parku do završetka utakmice.

I poslije 0:0 u Glazgovu, inicirao je priču samo o fudbalu, priznao da je tražio pobjedu i da ima za čim da žali, a tek na insistiranje novinara da prokomentariše sramotne tekstove u škotskim novinama, Siniša Mihajlović rekao je:

"Nisam baš toliko slab kako su mislili da jesam. Što se mojih privatnih stvari tiče, pisali su o onome što se dogodilo nekada, ali to ne znači da sam nacista. Htjeli su da nas isprovociraju, a u stvari nisu znali kakav smo narod. To nam je samo dalo još veći motiv", prokomentarisao je Mihajlović tekst "Scotland Heralda" u kojem je autor predložio da naš selektor bude stavljen u kavez pored terena.

POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU SA HEMPDENA

O utakmici...

"Iskreno sam se nadao da ćemo da pobijedimo, ali na kraju je i neriješeni rezultat pravedan jer smo mogli i da pobijedimo i da izgubimo", analizirao je start kvalifikacija selektor i dodao:

"Sve šanse koje su oni napravili, došle su poslije naših grešaka. Da smo igrali protiv neke od boljih reprezentacija to bi nas koštalo poraza. Što se tiče igre, bilo je i dobrih i loših stvari. Imamo za čim da žalimo... Kontrolisali smo igru u većem dijelu utakmice, ali nam je falilo više drskosti. Na kraju, ako ne može da se pobijedi, važno je da se ne izgubi", rekao je i zaključio:

"Ima dosta toga što ćemo sugerisati igračima,a posebno je bilo primjetno da sporo prenosimo loptu iz veznog reda do napada".

Ko je više dobio remijem?

"Škotska je bila domaćin. Stoga, nama bod više znači".

Izveli ste iznenađujuće mlad tim?

"Primijetio sam i strah među igračima, ali je prva utakmica kvalifikacija i sve je to normalno. Svjesno ulazimo u rizik, igramo s mladim igračima kako bismo stvorili tim za budućnost", istakao je Mihajlović.

(MONDO, foto: FoNet/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC