• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Moramo hrabrije, Biševac: Uživajmo!

Reprezentativci Srbije žale za propuštenom šansom u finišu duela sa Škotskom. Razmišljaju i o narednom rivalu. Kolarov: "Kvalitet Velsa je Bejl".

  Kolarov: Moramo hrabrije, Biševac: Uživajmo!  Izvor: MONDO

"Nula" na Hempden parku ne boli, ali opominje.

Izabranici Siniše Mihajlovića mogli su da pobijede Škotsku, ali i da izgube. Poslije meča složno su ocenili da je remi najpravedniji ishod. Mada...

"... Imali smo prilike, kao i oni. Napravili smo tri-četiri greške na sredini i stvorili im šanse. Opet, s druge strane, i ja sam imao dve (po jednu u oba poluvremena), Dušan (Tadić) posljednju... Tako da je neriješeno najrealniji rezultat", rekao je poslije meča "Sport networku" Aleksandar Kolarov.

Vjerovao je u pobjedu.

"Mislio sam da možemo da pobijedimo Škotsku jer sam znao da mogu da nam daju gol samo iz prekida i iz neke neaktivne igre... Trebalo je da igramo još hrabrije, mogli smo bolje, morali više... Čim smo izvršili visok presing pogubili su se, jer je jasno da su duge lopte njihovo osnovno sredstvo napada. Šta je tu je, moramo biti zadovoljni ", dodao je bek šampiona Engleske Mančester sitija.

Naredni rival "orlova" su Velšani. Predvođeni Geretom Bejlom poraženi su na svom terenu od Belgijanaca 0:2.

Mihajlovićev tim dočekaće ih u utorak na novosadskom "Karađorđu".

"Moramo da se odmorimo do utorka i te utakmice, koja nam je jako bitna. Četiri boda iz dva kola bi nam mnogo značila. Škotska je bolja od Velsa. Njihov jedini pravi kvalitet je Bejl, ali i oni igraju dugim loptama kao i Škoti. Očekuje nas jako teška utakmica. Moramo da igramo muški i hrabro", dodao je Kolarov.

BIŠEVAC: MORAMO DA IGRAMO IZ ZADOVOLJSTVA

Štoper Srbije Milan Biševac završio je meč u Glazgovu kao pobjednik "rata" sa Kenijem Milerom. Ipak, na sefamoru je ostalo 0:0.

"Mogli smo bolje..." , prvo je što je rekao pred kamerama.

"Trebalo bi da budemo strpljivi i vjerujemo u sebe. Moramo da imamo samopouzdanja. Neophodno je da se opustimo i da igramo iz zadovoljstva".

Za staru i najveću boljku srpske reprezentacije nije htio da optužuje prednju liniju tima. Naprotiv.

"Zajedno napadamo, zajedno se branimo. Imali smo situacije koje smo mogli i morali zajedno da rešimo. Tadić je u najboljem trenutku imao situaciju "jedan na jedan", ali njegov promašaj je stvar samopouzdanja. Jasno je da nam predstoji žestok rad i velika borba za plasman na Svjetsko prvenstvo", završio je Biševac.

(MONDO, foto: Beta/AP, Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC