• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nadamo se golu protiv Velsa!"

Reprezentativci Srbije zadovoljni bodom osvojenim u Glazgovu, a u predstojećem kvalifikacionom duelu sa Velsom u Novom Sadu priželjkuju makar 1:0.

 "Nadamo se golu protiv Velsa!"  Izvor: MONDO

Igru nacionalnog tima od dolaska Siniše Mihajlovića na poziciju selektora karakterišu disciplina, trčanje i borbenost. Ono čega nema ni za lijek jesu - golovi, kao kruna i poenta fudbala.

Neefikasnost je problem koji se polako, ali sigurno, uvukao u glave svih reprezentativaca. Svjesni su da bez golova nema ni pobjeda i da ih navijači čekaju "kao žedna zemlja kišu".

Vels je protivnik sa kojim smo i ranije teško izlazili na kraj, uporan kada se brani i fizički besprekorno spreman. To je razlog više da strahujemo od nastavka nepovoljnog trenda u utakmici drugog kola A grupe kvalifikacija za Mundijal 2014.

"Zadovoljni smo bodom iz Glazgova, ali vjerujem da možemo da igramo mnogo bolje i nadam se da ćemo to pokazati već protiv Velsa", rekao je Darko Lazović po povratku u Srbiju.

"Očekuje nas dosta teška utakmica, ali se ne plašimo. Igraćemo otvorenije nego u subotu i nadam se da ćemo za tih 90 minuta postići gol i pobijediti", pozvao je Lazović na strpljenje.

Krilni fudbaler Crvene zvezde dodao je da su reprezentativci odgledali snimak utakmice Vels - Belgija (0:2), ali da zbog ranog isključenja štopera domaćih Kolinsa nisu mogli da steknu potpunu sliku o mogućnostima narednog protivnika.

Aleksandar Ignjovski ističe da ova selekcija Srbije tek uči kako da igra zajedno.

"Pokušavali smo protiv Škota da odigramo neke akcije, stvorimo šanse... Na nama je da naporno treniramo i probamo da budemo bolji iz meča u meč. Pozivam navijače da nas podrže u Novom Sadu i da zajedno dođemo do pobjede nad Velsom".

Iskusni golman Vladimir Stojković bio je sigurno jedan od najboljih u subotnjem meču. On ističe da je na kraju bio zadovoljan i igrom i rezultatom - 0:0.

"Bili smo borbeni, nismo imali sreće u situacijama kada smo ugrožavali njihov gol, ali kad se sve sabere, bod na strani je uvijek veliki. Naši ofanzivni igrači su dosta pomagali odbrani i to je ključ da se sačuva svoja mreža. Na drugoj strani smo ulazili u šanse iz pasova, a Škoti onako kako oni znaju - dugim loptama i iz prekida".

Golman "orlova" rekao je da ekipa ima cilj za koji će se boriti "iz mjeseca u mjesec".

"Bićemo prezadovoljni ako pobijedimo Vels i osvojimo četiri boda iz prva dva meča. U Novom Sadu očekujem njihovu zatvoreniju igru, veliku borbu, kontranapade... Na nama je da ne primimo gol i damo taj jedan, koji će biti zlata vrijedan", jasan je Stojković.

Ako stvarno ne može više, neka "padne" bar jedan!

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC