• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boban Rajković srećan u Tventeu

Slobodan Rajković kaliće se još jednu sezonu u Holandiji.

 Boban Rajković srećan u Tventeu Izvor: MONDO

Ako već ne može da igra Ligu šampiona sa londonskim Čelsijem, reprezentativni štoper će mesto u elitnom takmičenju pokušati da izbori u dresu Tventea, za koji će u predstojećoj sezoni nastupati kao pozajmljen igrač.

Nakon što je uspešno prošao medicinske preglede, Rajković je u sredu i zvanično predstavljen novinarima i navijačima kluba iz Enšedea.

"Prošle godine igrao sam u PSV Ajndhovenu i pratio sam utakmice Tventea, posebno protiv Ajaksa u holandskom baražu za Ligu šampiona, kada su me oduševili. Došao sam u dobar klub, koji igra kvalitetan i lep fudbal i ima dosta mladih igrača. Nadam se da ću ovde biti srećan", izjavio je Rajković, kog je Čelsi 2005. godine kao šesnaestogodišnjaka platio OFK Beogradu rekordnih 5,2 miliona evra.

Prve dve profesionalne sezone Rajković je ostao na Karaburmi, a zatim su ga "plavci" prosledili u PSV Ajndhoven sa kojim je osvojio titulu prvaka Holandije. "Filipsovci", za koje ukupno nastupio 13 puta, želeli su ga i ove godine, a ponude na "Stamford Bridž" poslali su i mnogi klubovi sa Ostrva.

Medjutim, sportski menadžment Čelsija procenio je da je Tvente pod dirigentskom palicom Stiva Meklarena prava sredina za razvoj srpskog internacionalca.

“Drago mi je što smo mogli da dovedemo mladog igrača takvih kvaliteta koji može da igra na nekoliko pozicija u odbrani”, izjavio je Meklaren i podvukao da je imao priliku lično da se uveri u Rajkovićeve sposobnosti na utakmici Kupa UEFA izmedju PSV i Fiorentine.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC