• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Aca Bulić kandidat umesto Petka?!

Prema saznanjima MONDA iz dobro obaveštenih fudbalskih krugova, kandidat "druge fudbalske Srbije" neće biti Ilija Petković već Aca Bulić!

 MONDO: Aca Bulić kandidat umesto Petka?!  Izvor: MONDO

Još samo pet dana ostalo je do izbora za novog predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), koji mnogi nazivaju "istorijskim" (u Srbiji su izgleda svaki izbori istorijski), a još nije poznato ko će biti kandidati za naslednika Zvezdana Terzića.

Fudbalski savez Vojvodine predložio je da srpskim fudbalom ubuduće rukovodi sadašnji čelnik FK Partizan Tomislav Karadžić, ali on se još nije decidno odredio prema toj kandidaturi.

U četvrtak je sportska štampa objavila da da je FK Voždovac za predsednika FSS kandidovao nekadašnjeg selektora SCG Iliju Petkovića. Međutim, prema saznanjima MONDA iz dobro obaveštenih fudbalskih krugova, kandidat "druge fudbalske Srbije" neće biti Petković već sadašnji predsednik Zajednice superligaša Aca Bulić!

Petković je, naime, odustao od kandidature iz, za sada, ne baš najjasnijih razloga, a umesto njega "na crtu" rivalima (najverovatnije Karadžiću) izaćiće Aca Bulić.

U svakom slučaju, borba za predsedničku fotelju na Terazijama nikad nije bila neizvesnija. Karadžić je za "Sport" izjavio da veruje da će "fudbalska Srbija dobiti predsednika koji je u ovom trenutku najmanje loš, a u tu grupu ubraja i sebe".

Izborna Skupština FSS biće održana 15. jula u prostorijama Privredne komore Srbije, a pratiće je i predstavnici UEFA i FIFA.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC